1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov zvítězil na hřišti Nového Města


Branky


0

Po prohraném prvním poločase se Novému Městu podařilo srovnat, remízový stav ale vydržel jen pár minut. Rychnov se znovu dostal do jednobrankového vedení, které už nepustil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov se trefuje jako první

Zápas mezi Novým Městem a Rychnovem se rozjížděl zvolna. První šance přišla ve dvacáté druhé minutě, hlavička Rychnovských však těsně minula domácí branku, kterou hájil Václav Krunčík. O tři minuty později zahrozili i domácí, rychnovská obrana ale nakonec vyřešila závar před vlastní brankou a odklidila míč do bezpečí. Úvodní gól padl ve třicáté druhé minutě. Hosté dostali díky prudkému centru míč do pokutového území, kde se k balonu dostal Ondřej Stieber a tvrdým zakončením otevřel skóre zápasu. Ve zbytku prvního poločasu Novoměstští nedokázali na gól soupeře reagovat. Poločas tak skončil vedením Rychnova 1:0. 

Rychnov si bere zpět své vedení

Nedlouho po zahájení druhé půle mohli hosté navýšit své vedení, jejich střela z padesáté čtvrté minutě však těsně olizovala tyč domácí svatyně. Chvilkovou gólovou radost mohli Rychnovští zažít v sedmdesáté minutě, jejich radost však záhy překazil praporek pomezního rozhodčího. Místo dvougólového vedení tak přišla vyrovnávací branka Nového Města. V sedmdesáté čtvrté minutě si domácí vypracovali sérii šancí. První zakončení Nového Města vyrazil hostující gólman Jan Vrána, který si poradil i s následnou dorážkou, kterou vytěsnil na břevno. Novoměstští se ale dostali i ke třetí dorážce, která už díky Dominiku Nejmanovi skončila v síti hostů.

 

Rovnovážný stav ale vydržel pouhé tři minuty. V sedmdesáté sedmé minutě se Rychnov dostal do rychlého protiútoku, který po křídle vedl Daniel Bastos. Ten se dostal i k centru, který neomylně poslal na kopačku zakončujícího Martina Štefla. V poslední čtvrthodině se Nové Město snažilo o vyrovnání, gólovou šanci si ale domácí nepřipravili. Rychnov tak vybojoval venkovní výhru 1:2. 



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Jednu z mála našich chyb v prvním poločase hosté využili, naše útočná fáze se zlepšila až po přestávce a my z toho dokázali vyrovnat. Jenže jsme se neradovali ani dvě minuty a přišla další fatální chyba, kdy jsme zaspali při rozehrání autového vhazováni na půlce hřiště a propadli i v řešení vzniklé situace, což rozhodlo o třech bodech pro hostující celek. Nic na tom nezměnil náš závěrečný tlak a snaha o vyrovnání.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - D. Nejman [-] , P. Srubjan [-] , R. Darebník [-] , V. Jelen [-] - A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] , J. Vítek [-] (55. N. Soumar [-] ) - A. Valášek [-] (46. M. Klikar [-] ) , R. Práza [-] , L. Macháček [-] (73. J. Vít [-] ) -

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - L. Brandejs [-] , M. Pups [-] , M. Mňuk [-] , O. Stieber [-] (46. M. Šrefl [-] ) , M. Bárnet [-] - M. Valášek [-] (58. J. Počtýnský [-] ) , R. Zajíček [-] (69. O. Bastos [-] ) , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] - F. Stieber [-]

ŽK: 80. D. Nejman - 89. J. Vrána .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Gereg Tomáš - ŽEROVNICKÝ David, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.