Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany uštědřily Dobrušce tenisového kanára


0

Domácí se po celý zápas častěji dostávali do zakončení, což potvrdili zejména ve druhém poločase, ve kterém vstřelili čtyři góly. Libčany tak porazily Dobrušku vysoko 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany se ujímají vedení

Libčany byly v úvodu aktivnější, do zakončení se ale příliš nedostávaly. V desáté minutě se pro domácí otevřel prostor před vápnem soupeře, o zakončení je však připravilo špatně zpracování, které dalo Dobrušce šanci na odvrácení nebezpečí. O pět minut později Libčany zaútočily po pravé straně a následná střela jen těsně minula levou tyč dobrušské branky. Stav zápasu se poprvé měnil ve dvacáté druhé minutě. Centrovaný balon Libčan se ve vápně snesl na hlavu Ondřeje Karanského, který využil nedůsledného bránění soupeřů a přesnou hlavičkou k tyči otevřel skóre.

 

Domácí se i v následujících minutách více drželi na balonu. Ve třicáté osmé minutě Libčany rozehrávaly přímý kop z hranice vápna. Střela sice mířila mezi tři tyče, skončila ale pouze v náručí brankáře Jiřího Matějů. O dvě minuty později se domácí probíjeli do vápna a hosté zastavili jejich postup jen za cenu faulu. K nařízené penaltě se postavil Radek Kollár, který bez problémů proměnil a určil poločasové skóre 2:0. 

Domácí navyšují skóre

Na začátku druhé půle se hosté dostali do nadějné šance, když v padesáté minutě postupovali po pravé straně, následné zakončení ale ukryl do svých rukavic brankář Matěj Tošovský. Hned z jeho následného výkopu se míč dostal k unikajícímu Radku Kollárovi, který prostřelil brankáře Matějů a zvýšil vedení Libčan. O čtyři minuty později Libčany sehrály podobnou akci. Míč za obranu tentokrát dostal Ondřej Karanský, který střelou z hranice vápna nedal brankáři Dobrušky šanci. Libčany tak během čtyř minut zdvojnásobily svůj náskok a vedly 4:0.

 

Za tohoto stavu se Dobruška dostala do zakončení, šlo však o nepřesné pokusy. V šedesáté čtvrté minutě Libčany rozehrávaly rohový kop. Míč se po signálu dostal na hranici vápna, odkud nebezpečně vypálil jeden z domácích hráčů, jeho střela ale minula dobrušskou branku. O dvě minuty později nechali hosté ve svém pokutovém území neobsazeného hráče Libčan. Ten ještě vrátil balon do míst penaltového puntíku, odkud jeho spoluhráč vyslal prudkou střelu. S tou si sice brankář Matějů poradil, u odraženého balonu ale byly znovu dříve Libčany. Lukáš Hubička hlavou poslal míč do sítě a zvýšil na 5:0. Gólové slovo si domácí naposledy vzali v sedmdesáté čtvrté minutě. Ondřej Karanský ve vápně soupeře přebral centr, zaseknutím balonu se zbavil obránce Dobrušky a přízemním zakončením zkompletoval hattrick i výhru Libčan 6:0.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - P. Jiřík [-] , D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] , T. Kabeláč [-] , S. Libřický [-] (77. M. Friedl [-] ) , R. Kollár [-] , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] (78. J. Fraňo [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

SK Dobruška
J. Matějů [-] - P. Hrabar [-] , F. Šotola [-] , D. Pfeifer [-] (67. J. Havlík [-] ) , A. Zilvar [-] , P. Krahulec [-] , L. Gerža [-] (67. J. Hubáček [-] ) , R. Čopík [-] , J. Kolínek [-] (83. B. Bohuňovský [-] ) , M. Majer [-] , D. Eimann [-]

ŽK: 38. L. Gerža , 41. P. Hrabar , 77. J. Kolínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vítek Pavel - BUCHTA Petr, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.