L. Nožka 25.
P. Dudek 55. (p.)
L. Nožka 65.
3:6
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec ovládl gólově bohaté utkání s Provodovem


Branky


25. L. Nožka , 55. P. Dudek (p.) , 65. L. Nožka - 8. O. Koval , 22. K. Havlíček , 28. D. Škoda , 34. D. Hlava , 83. L. Hlava , 87. O. Koval (p.)
0

Hosté si z prvního poločasu odnesli nadějné vedení 1:4, domácí Provodov se ale nevzdal a postupně snížil na rozdíl jediné branky. Za stavu 3:4 ale hosté přidali další dva góly a vyhráli 3:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červený Kostelec si vytváří náskok

Vstup do zápasu se lépe vydařil Červenému Kostelci. Hosté se v úvodu více drželi na balonu a centrovanými balony prověřovali domácí obranu. Za své snahy byli Červenokostelečtí odměněni v osmé minutě, kdy domácího gólmana Martina Voborníka překonal Ondřej Koval. Rychlé vedení dodalo hostům sebevědomí v kombinaci a Červenokostelečtí si nadále udržovali svoji optickou převahu v držení balonu. Hráči Provodova se při svém přechodu do útoku snažili o dlouhé balony za obranu, takové přihrávky ale povětšinou sbírali hostující obránci.

Ve dvacáté druhé minutě bylo hostům ještě veseleji, a to díky Karlu Havlíčkovi, který zvýšil vedení Červeného Kostelce na 0:2. Červenokostelečtí se ale ze svého dvougólového vedení neradovali dlouho, už o tři minuty později se totiž podařilo snížit Lukáši Nožkovi. Skóre se v těchto okamžicích měnilo stejným způsobem jako apoštolové na Pražském orloji. Ve dvacáté osmé minutě se hosté dlouhým autovým vhazování dostali do vápna Provodova a po hlavičce Davida Škody zvýšili na 1:3.

 

Ve třicáté minutě domácí rozjeli nadějnou akci po pravé straně, následným zakončením však trefili pouze hostujícího gólmana Petra Kobose. O čtyři minuty později se k míči na hranici provodovského vápna dostal David Hlava a přesnou střelou do horní části branky zvýšil na 1:4. Tři minuty před koncem poločasu mohli hosté vstřelit i pátou branku, jejich přečíslení ale pohotovými zákroky vychytal brankář Martin Voborník. První poločas tak skončil vedením hostů 1:4. 

Gólová přetahovaná

Ve druhém poločase se Červenokostelečtí nikam moc nehnali, a dali tak prostor domácímu Provodovu. Tomu se deset minut po zahájení druhé půle podařilo snížit, když branku na 2:4 vstřelil Petr Dudek. Domácí po vstřelené brance pookřáli a podnikali útoky proti hostující brance. V té však chytal Petr Kobos, který svými zákroky likvidoval křídelní akce Provodova. Červenokostelečtí cítili, že výsledek ještě není rozhodnutý a znovu se snažili vrátit k aktivní hře. V šedesáté první minutě hosté poslali z pravé strany prudký centr do vápna Provodova a míč se odrazil jen těsně nad břevno Voborníkovy branky. V šedesáté páté minutě ale hosté kapitulovali potřetí, když gólmana Kobose překonal Lukáš Nožka.

 

 

Za těsného stavu se Červenému Kostelci dařilo držet hru co nejdále od vlastní branky. V sedmdesáté třetí minutě přesto domácí vyslali nebezpečný centr do vápna hostů. Balon se snášel do malého vápna, ale tak k němu měl nejblíže brankář Kobos, který míč nadvakrát zpacifikoval. Díky aktivní kontrole vedení hostů se Provdov k vážným šancím nedostával, v osmdesáté čtvrté minutě navíc Červenokostelečtí přidali další branku, když branku na 3:5 vstřelil Lukáš Hlava. O pět minut později rozhodčí po faulu v pokutovém území nařídil pokutový kop ve prospěch hostů. Po takovém verdiktu neudržel nervy na uzdě Patrik Kratěna, který za své chování vůči rozhodčímu viděl červenou kartu. K nařízené penaltě se postavil Ondřej Koval, který bez obtíží zvýšil na konečných 3:6. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: Dnes jsme nastoupili v hodně kombinované sestavě a favorit nám první poločas ukázal v čem je jeho síla. Tři góly jsme dostali po standardních situacích. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi aktivně a výsledek se nám podařilo zdramatizovat. Nakonec jsme ještě dvakrát inkasovali. I přes prohru chválím naše hráče.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - P. Kratěna [-] , L. Bek [-] , J. Kulhánek [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] , D. Bogusz [-] , R. Goll [-] , P. Dudek [-] (70. P. Čtvrtečka [-] ) , M. Srkal [-] - L. Nožka [-]

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - O. Koval [-] , D. Hlava [-] (80. J. Hundák [-] ) , T. Martínek [-] , M. Barták [-] (62. D. Hála [-] ) , S. Štelzig [-] (70. K. Čáp [-] ) , P. Bárta [-] , L. Hlava [-] , D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] , D. Petrů [-]

ŽK: 17. L. Nožka , 57. P. Dudek , 78. J. Chmelík , 85. R. Goll - 70. D. Hlava . ČK: 85. P. Kratěna .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Miškář Karel - BAČO Ondřej, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.