D. Hlava 2.
D. Hlava 8.
D. Hlava 61. (p.)
L. Hlava 88.
4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec porazil Dobrušku


Branky


2. D. Hlava , 8. D. Hlava , 61. D. Hlava (p.) , 88. L. Hlava - 23. R. Čopík
0

Červený Kostelec vstoupil do zápasu tou správnou nohou a už po osmi minutách vedl 2:0. Na góly domácích našla Dobruška jedinou odpověď, a Červený Kostelec tak vyhrál 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se rychle ujímají vedení

Červenému Kostelci se vydařil vstup do zápasu a domácí si už po několika minutách vypracovali slušný náskok. Už ve druhé minutě propadl nákop domácích z hloubi pole za obranu Dobrušky. Momentu překvapení využil David Hlava, který kličkou obešel gólmana Marka Pěničkou a zakončením do prázdné branky otevřel skóre zápasu. Povedený vstup do zápasu Červenokostelečtí podtrhli v osmé minutě.    Marek Barták dobře předskočil bránícího hráče Dobrušky, zmocnil se balonu a okamžitě odcentroval. Centr zamířil na zadní tyč, kam si naběhl David Hlava, který bez přípravy poslal míč do sítě a zvýšil na 2:0.

Za takto příznivého stavu se domácí uchylovali k pozvolné kombinaci. Toho mohli fotbalisté Dobrušky využívat pro rychlé brejky a právě z takové akce se hostům podařilo vstřelit kontaktní branku. Ve třiadvacáté minutě Dobruška rozjela útočnou akci, která vyústila centrovaným balonem na zadní tyč, kde číhal zakončující Roman Čopík. Dobruška tak snížila na 2:1. Ve třicáté minutě se Dobrušce nepodařilo odvrátit míč ze svého vápna do bezpečí, balon se tak dostal pouze na hranici vápna, odkud mohl pálit domácí hráč, jeho střela ale zamířila pouze do středu branky, kde byla připravena náruč brankáře Marka Pěničky.

 

Ve třicáté šesté minutě se hosté ubránili rohovému kopu domácích a přešli do rychlého přečíslení tři na jednoho. Trojice útočících hráčů Dobrušky si postupně vyměnila balon, s následným zakončením si ale bravurním zákrokem poradil brankář Petr Kobos. Dobruška i ve zbývajících minutách prvního poločasu hrozila rychlými brejky, další branka ale nepadla. 

Červený Kostelec navyšuje skóre

Ve druhém poločase už si domácí pozorněji hlídali možné soupeřovy brejky. Červený Kostelec se v úvodu poločasu dostal k několika standardním situacím, po kterých přicházely centry do vápna, nikoliv však góly. Toho se Červenokostelečtí dočkali zhruba po hodině hry. V šedesáté minutě se po pravé straně hřiště probíjel do vápna Dobrušky Kristián Čáp. Domácí hráč byl následně faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. Toho se ujal David Hlava, který bez problémů proměnil, a zvýšil tak vedení domácích na 3:1.

 

Obrana Červeného Kostelce byla nyní pozornější, a hosté se tak do šancí dostávali převážně díky standardním situacím, ani z nich se jim ale kontaktní branku vstřelit nepodařilo. Definitivní gólovou pojistku tak domácí přidali v samotném závěru zápasu. V osmdesáté osmé minutě rozehrávali domácí standardní situaci a dlouhou přihrávkou přenesli míč až do vápna Dobrušky. Na táhlý centr si naběhl Lukáš Hlava, který hlavou bez přípravy poslal míč do pravého horního rohu branky. Červený Kostelec tak zvítězil nad Dobruškou 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: Úvod zápasu nám jednoznačně vyšel, kdy ve druhé a osmé minutě proměňuje svoje šance David Hlava. Paradoxně nám tyto góly herně ublížili a soupeř svými brejky několikrát překonal obranu a z jedné z šancí ve třicáté šesté minutě snížil. Druhý poločas byl zcela v naší režii, kdy David Hlava dokonal hattrick a na konečných 4:1 upravil Lukáš Hlava na zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - O. Koval [-] (90. P. Liška [-] ) , D. Hlava [-] , T. Martínek [-] (46. K. Čáp [-] ) , M. Barták [-] (84. D. Poláček [-] ) , S. Štelzig [-] , P. Bárta [-] , L. Hlava [-] , D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] , D. Petrů [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Majer [-] (88. J. Hubáček [-] ) , R. Čopík [-] (73. P. Matula [-] ) , F. Šotola [-] , P. Kříž [-] , D. Eimann [-] , P. Krahulec [-] , J. Havlík [-] , L. Žid [-] , R. Hartman [-] , A. Zilvar [-]

ŽK: 69. P. Bárta - 43. M. Majer , 58. L. Žid , 62. D. Eimann .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Bačo Ondřej - JUNEK Matěj, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.