4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín díky gólům ze druhého poločasu porazil Chlumec


Branky


5. J. Ulvr (p.) , 51. J. Nálevka , 55. T. Klaban , 88. M. Kocourek - 23. M. Kučera
0

Po vyrovnaném poločase se Jičín ve druhé půli rozstřílel a třemi trefami rozhodl o své výhře. Jičínu pomohl zejména vstup do druhého poločasu, když během deseti minut vstřelil dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Od úvodních vteřin se hrálo ofenzivní utkání. Chlumečtí se v první minutě dostali na dostřel jičínské branky, domácí se vzápětí dostali do přečíslení dva na jednoho, které ale hosté včas zastavili. Ve čtvrté minutě Chlumečtí nedovoleně zastavili průnik domácích v pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil obránce Jakub Ulvr, který bezpečně proměnil, a otevřel tak v páté minutě skóre zápasu. Domácí v dalším průběhu poločasu spoléhali na rychlé přechody do útoku, chlumecká obrana však jičínským hráčům nedopřávala klid v zakončení. O něco nebezpečnější byli domácí díky standardním situacím, po kterých se musel předvést i gólman Petr Černohlávek. Ani tak ale domácí nedokázali navýšit své vedení a ve dvacáté třetí minutě přišlo vyrovnání. Hosté dlouhou přihrávkou přenesli hru na levou stranu hřiště a následným centrem poslali míč do vápna Jičína. Tam se do vzduchu dostal Miroslav Kučera, který přesnou hlavičkou vyrovnal na 1:1.

 

Za vyrovnaného stavu domácí znovu ohrožovali chlumeckou branku. Ve dvacáté deváté minutě se Jičín dostal po rohovém kopu k hlavičkovému zakončení, které skončilo na tyči hostující branky. Rovněž Chlumečtí se dostali k několika nadějným únikům, podobně jako soupeři jim však chyběla přesnost v zakončení. První poločas tak skončil remízou 1:1.

Jičín rozhoduje

Jičínu se vydařil vstup do druhé půle, ve kterém se domácí výrazně přiblížili výhře. V jednapadesáté minutě se domácí díky svižné souhře dostali na hranici pokutového území Chlumce, odkud přesně k tyči vypálil mladík Jakub Nálevka, za jeho střelou se gólman Petr Černohlávek jen ohlédl a sledoval, jak míří do sítě. O čtyři minuty později Jičínští kombinovali na pravé straně hřiště. Marek Kocourek se dostal do vápna a poslal centrovaný balon na Tomáše Klabana, který pohotovým zakončením zvýšil vedení Jičína na 3:1. Situace hostů se ještě více zkomplikovala v šedesáté třetí minutě, kdy nervy na uzdě neudržel Zdeněk Dušek, který nesportovně fauloval domácího hráče a po červené kartě opustil hřiště.

 

Jičínští potvrdili svoji výhru v úplném závěru zápasu. V osmdesáté osmé minutě domácí poslali centr do malého vápna, odkud patou zakončoval za záda bezmocného Petra Černohlávka Marek Kocourek. Jičín tak zvítězil na Chlumcem 4:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Vyšel nám vstup do zápasu, gól, další dvě tři šance zůstaly nevyužity, a tak zákonitě přišel trest v podobě vyrovnávajícího gólu. Ve druhém poločasu nám hodně pomohl gól na 2:1 16letého dorostence, kterého musím pochválit. Pak už jsme i přes zbytečné emoce soupeře zápas dovedli do vítězného konce. Jsem rád, že po nepovedených zápasech v Rychnově a v poháru v Bělohradu jsme dokázali odpovědět dobrým výsledkem i výkonem i přesto, že Chlumec směrem dopředu se mi líbil a byl hodně nepříjemný protivník.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Macháček [-] , J. Ulvr [-] , T. Veg [-] (22. J. Nálevka [-] ) , F. Materna [-] (73. P. Horáček [-] ) - T. Klaban [-] , M. Kocourek [-] , J. Míka [-] , M. Miler [-] , T. Khun [-] - P. Kraus [-] (83. M. Jeník [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - J. Veselský [-] , Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] (63. M. Vejr [-] ) , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] (83. D. Hubený [-] ) , K. Staněk [-] , J. Vopátek [-] (75. J. Myška [-] ) , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 26. J. Nálevka , 78. J. Ulvr - 63. Z. Dušek , 63. J. Hartman , 67. M. Bráborec . ČK: 63. Z. Dušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pešava Otakar - KOS Kristian, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.