2:1
(1:1)
23. P. Kraus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov otočil zápas s Jičínem


Branky


0

Před zápasem s Rychnovem se Jičínští mohli chlubit neporazitelností a neprůstřelností. To vše padlo v zápase s Rychnovem, který sice prohrával, dvěma góly ale otočil na 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V úvodu zápasu drželi míč na svých kopačkách převážně hosté, kteří se kombinací snažili překonat obranu Rychnova. Domácí defenziva však fungovala dobře a Jičínu toho příliš nedovolila. Ve třinácté minutě Jičín vytvořil závar v pokutovém území domácích, finální zakončení však mířilo mimo branku. Rychnovští hráli přímočařeji a jičínského gólmana Michala Puše zaměstnávali především díky centrovaným balonům. Za sílícího deště přišla dvacátá třetí minuta. Jičínu se na pravé straně otevřelo více prostoru, který hosté využili pro centr. Prudký balon se snesl až na zadní tyč, kde stál připravený Michal Vacek, který hlavou dostal míč za záda brankáře Jana Vrány. O čtyři minuty později se hosté díky lobované přihrávce dostali za rychnovskou obranu, hráč Jičína však ztratil příliš mnoho času zpracováním neposedného balonu, to dalo příležitost brankáři Janu Vránovi, který vyběhl a ukryl míč do rukavic. Ve třicáté páté minutě se Rychnovu povedl jeden z brejků. Domácí zaútočili po levé straně hřiště, odkud také přišel centr. K centrovanému balonu měl sice nejblíž jeden z obránců Jičína, jeho hlavička se však odrazila pouze k domácímu Lukáši Reichlovi, který nabídnuté šance využil a přesným zakončením vyrovnal na 1:1. Vyrovnávací branka domácí fotbalisty povzbudila. Rychnovští se ve zbývajících minutách dostali na dostřel hostující branky, další gól však nepadl. Poločas skončil nerozhodně 1:1.

Domácí otáčejí skóre

Na začátku druhého poločasu působili živějším dojmem domácí fotbalisté, kteří si na polovině soupeře rychle vyměňovali balon a díky tomu se dostávali i do šancí. Ve vápně Jičína však Rychnovským chyběla přesnost, kvůli které míjeli branku. Za svoji aktivitu byli domácí odměněni v šedesáté osmé minutě. Přetažený centr vrátili Rychnovští hlavou zpět před branku, kde byl na malém vápně nachystaný Roman Zajíček, aby pohotovou dorážkou poslal Rychnov do vedení 2:1. Ve zbývajících dvaceti minutách se Jičín jen s obtížemi prosazoval proti bojovně hrajícím domácím. Hosté se sice několikrát dostali do zakončení, gólmana Jana Vránu ale nepřekonali. Rychnov tak zvítězil nad Jičínem 2:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Zápas jsme rozehráli výsledkově dobře, i přes neoptimální výkon jsme vedli a další šance zůstaly nevyužity. Do přestávky jsme však nechali domácí snadno vyrovnat. Ve druhém poločase stačil domácím bojovný a nadšený výkon, jsem velmi zklamaný, jakým způsobem jsme domácím darovali tři body.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , M. Mňuk [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - L. Reichl [-] (49. O. Stieber [-] ) , S. Pohl [-] , R. Zajíček [-] (89. M. Šrefl [-] ) - F. Stieber [-] , M. Valášek [-] (77. J. Počtýnský [-] ) , L. Volný [-] (90. J. Hillerbrand [-] ) -

SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , J. Macháček [-] , J. Ulvr [-] , F. Materna [-] - T. Klaban [-] (83. P. Horáček [-] ) , M. Miler [-] (75. M. Vacek [-] ) , M. Kocourek [-] , J. Míka [-] , T. Haken [-] - P. Kraus [-] (67. T. Khun [-] )

ŽK: 43. L. Brandejs , 90. L. Volný - 89. T. Veg .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.