Jindřichovice zaváhaly v Bukovanech, odjíždí s bodem


Branky


0

Menší překvapení. I když si někteří faoušci troufli tipnout spíše na Bukovany, my jsme zůstaly u papírových předpokladů a vsadily jsme na Jindřichovice. Pravda ale byla nakonec přesně mezi. Jindřichovice nedokázaly využít ani mírné převahy a nakonec skončil zápas po devadesát minutách jen remízou, která rozdělila dva body mezi oba celky. V penaltové loterii pak ale výhra připadla nakonec domácím, kteří tak zvítězili 3:2. To by mohla být pro Jindřichovice fatální ztráta. Nyní mají na svém kontě totiž jen devatenáct bodů a horší skóre než pátá Svatava. Tu už sice v základní části žádný zápas nečeká, lae Jindřichovice v posledním kole narazí na Chodov, proti němuž budou bodovat jen těžko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichovice neudržely vedení

Jindřichovice měly od začátku asi trochu mírně navrch. Opticky byl zápas isce vyrovnaný, ale v útoku byli hosté kreativnější a měli více šancí, především tedy díky Eduardu Fojtíkovi, který dělal domácím velké problémy. Poprvé ho nedokázali Bukovanští ohlídat už ve dvanácté minutě, a tak Eduard Fojtík dostal Jindřichovice do vedení. Jenže v dalších fázích už se ostům střelecky tolik nedařilo. Sám Fojtík šel od půlky hřiště sám na branku, ale své šance nevyužil, a tak byly Bukovany stále hostům v zádech. A v osmdesáté minutě dokázal jejich šance využít Miroslav Hamouz, který vyronvnal na 1:1. Za tohoto stavu se tedy posté odcházelo do šaten.

Vyrovnání na poslední chvíli

Ve druhé půli žádný týmů nechtěl hlavně chybovat, a tak se hrálo především opatrně a bez větších šancí. Diváci sledovali stoprocentně vyrovnanou hru. Jenže v osmapadesáté minutě se podařilo Eduardu Fojtíkovi skórovat znovu a hosté znovu vedli. Od té doby na hřišti zase trochu vyčnívali a dařilo se jim lépe, než soupeři. Baník si nevytvořil téměř nic a zdálo se, že se prvních jarních bodů opět nedočká. Jenže v osmadevadesáté minutě dostal příliš prostoru David Peřina, kterému se na poslední chvíli podařilo vyrovnat a poslat zápas do penalt. Už to byla pro Jindřichovice zbytečná ztráta.

Bukovanským pomohlo domácí prostředí

Při penaltách se od začátku dařilo lépe domácím, které hlasitě podporovali domácí fanoušci. Hostům se vůbec nedařilo, a tak nakoenc domácí bez větších potíží získali i druhý bod. Celkový výsledek penaltového rozstřelu byl 3:1. Bukovany tak Jindřichovice pravděpodobně připravily o boje o titul.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Hrál se vyrovnaný fotbal a já myslím, že si zápas remízu zasloužil. Hrálo se z jedné strany na druhou. Fotbalovost na hřišti chyběla. Hrálo se bojovně, každý dal dva góly a byla z toho remíza. Při penaltách už je to loterie. Nás ale podržel brankář, kterému jsme za druhý bod opravdu vděční.

FK Jindřichovice
Josef Surový: Zápas byl vyrovnaný. V první půli jsme měli trochu více ze hry, ale nedokázali jsme toho využít. Ve druhé půli to bylo ještě trochu vyrovnanější, ale po našem vsítění jsme se opět trochu zlepšily a začínali jsme být aktivnější. Jenže soupeř v závěru vyrovnal a poslal zápas do penalt, které vyhrál. Velká ztráta, které možná ještě budeme litovat.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - ZRONEK Jakub (N), ŠPIRKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.