0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice se v utrápeném utkání prokousala přes Jindřichovice a má další body


Branky


0

Lomnice to měla tentokrát velmi těžké. Hodně těžko se sžívala se nepříliš kvalitním terénem v Jindřichovicích a hrála tak s domácím velmi vyronvané utkání. Zejména pak v první půli. Ve druhé se projevila větší fyzická připrvaenost a také nutkání domácích za stavu 0:1 otevřít hru, a tak se hosté nakonec dočkali výhry v poměru 0:3. Tentokrát to ale nebylo vůbec snadné. Přesto se díky nim Lomnice udržela v bodové shodě s prvím Spartakem a dál bojuje o čelo tabulky. Jindřichovice jsou páté a budou čekat, zda je v neděli nesesadí Svatava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veledůležitý zásah na závěru vyrovnané půle

V první půli bylo utkání vyrované. Jindřichovice nehrály vůbec špatně a k jejich povedenému výkonu ještě Lomnici ztížil zápas špatný jindřichovický terén. Hráčům balón odskakoval a bylo znatelné, že mají se svou kombinační hrou velké potíže. Do žádných větších šancí se proto ani jeden tým příliš nedostával. Na hřišti dominovaly spíše obrany. Dlouho to také vypadalo, že se už v první půli ani divácí žádné branky nedočkají, ale nakonec tomu bylo jinak. V závěru poločasu se postaral o veledůležitý zásah, který nakonec možná i rozhodl, Jakub Lippert, který tak gólem, takřka do kabin, dostal snaživé domácí pod velký tlak.

Otevřený závěr nabídl dva zásahy

Ale ani ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil. Domácí hráli stále bojovně, ale Lomnice jim zase tolik prostoru k vyrovnání nedávala, i když už Jindřichovice pár drobných pokusů měly. Postupně bylo ale očividné, že jim dochází síly a Lomnice získávala větší převahu. Přesto se domácí pokusili v závěru utkání ještě zvrítit, ale přineslo to jen další zásahy Lomnice. nejprve Jakub Lippert připravil ve třiaosmdesáté minutě gólovou pozici Františku Čermákovi a pak sám, Jakub Lippert, vsítil na konečných 3:0. Lomnice tak nakoenc vyhrála 3:0 a i přes menší trápení se nakoenc bodů dočkala.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Byl to vyrovnaný zápas. V první půli doslova remízový, ale my jsme bohužel dostali po naší chybě hloupou branku, která nás v závěru zápasu donutila více rozevřít hru, načež jsme ještě dvakrát inkasovali. Škoda, tentokrát jsme neměli k bodům daleko.

TJ Lomnice B
Roman Macek: Tohle vítězství se nerodilo lehce. My jsme "rozmazlení" kvalitou našeho hřiště a dlouho jsme se nemohli s terénem v Jindřichovicích smířit. Bylo to pro nás velmi obtížné a domácí se nás drželi. Ve druhé půli se ale projevilo to, že máme více natrénováno, což asi rozhodlo. Za tři body jsme tak nakonec velmi rádi, tentokrát jsme to měli složité.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] (79. L. Minařík [-] ) , K. Surový [-] , J. Račák [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] (70. P. Horvát [-] ) , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] (46. M. Voves [-] ) , J. Fujan [-] , J. Mika [-] , P. Rau [-]

TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - P. Lorenz [-] , S. Hauf [-] , M. Zach [-] , M. Zelinger [-] (62. D. Furch [-] ) - M. Ohibský [-] , J. Lippert [-] , J. Kníř [-] - R. Bureš [-] , T. Dlesk [-] (85. M. Polívka [-] ) , F. Čermák [-]

ŽK: 43. P. Rau .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sieber Josef - REHÁK Luboš (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.