Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

15.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oloví se postaralo o první překvápko a veze body z Rychnova


Branky


0

To, že by se na hřišti v Rychnově mohlo o víkendu schylovat k menšímu překvapení jsme avizovali již ve čtvrtečních tipech experta. A tato domněnka se jen a pouze potvrdila. Rychnov byl po zimní přestváce jako omámený a nehrál vůbec dobře, čehož dokázalo o něco lépe připravné Oloví využít. Přesto sledovali diváci v Rychnově drama až téměř do poslední minuty a rozhodovalo se až v samotném závěru. Oloví ale nakonec vítězilo v poměru 4:2 a odváží si cenné tři body. Zdá se, že Oloví bude v jarní fázi o něco silnější, než na podzim. Rychnov tentokrát v boji o důležitou top pětku ztratil a je sedmý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olovský obrat napověděl

Toto utkání bylo od začátku hodně rozpačité. Rychnov se teprve probíral ze zimního spánku a ani Oloví nebylo zase v bůhvíjaké formě. Zápas byl hodně rozkouskovaný, každou chvíli baló opuštěl hřiště a zároveň zápas provázela spousta nepřesností. V utkání to bylo spíše o dlouhých pasech. V podání Oloví se snažila do útoku zabíhat rychlá křídla na stranách, která posléze přihrávala do vápna, když se k tomu vůbec dostalo, a na straně domácích šlo o centry do vápna a doufání, že se to tam nějak vyřeší. Samozřejmě je to vše myšleno s nadsázkou, ale myslím, že je to velmi výstižné. Góly ale přesto padaly. Už v desáté minuě rozvlnil síť domácí Petr Mentlík a zdálo se, že si domácí půjdou za očekávaným úspěchem. Jenže zhruba o deset minut déle se podařilo vyrovnat Tomáši Nestrojilovi a Oloví bylo zpět. Dlouho se pak hrál neatraktivní fotbal bez šancí, až se nakoenec dokázal nenápadným obloučkem na zdaní tyč skoro až od lajny, který měl být pravděpodobně jen centrem do vápna, prosadit Daniel Reger. Oloví tak dokázalo ještě těsně před odchodem do kabin zápas strhnout na svou stranu a udělat tak důležitý krok k prvním bodům.

Rychlé vyrovnání nepomohlo

Rychnov věděl, že je nyní na tahu on, a že se musí rychle vrátit do hry. Proto také naskočil do druhé půle v dobrém tempu a celkem rychel se mu podařilo vyrovnat zásluhou přesného Ladislava Onodyho. Vyrovnaný zápas tak směřoval zatím ke spravedlivé remíze a zůstávalo otázkou, ke kterému týmu se štěstěna přikloní. Zhruba po čtvrthodině dalšího přetahování pak dal divákům odpověď svou druhou trefou Daniel Reger. Přesto ale stále nebylo rozhodnuto. Rychnov se snažil vyrovnat, ale marně. Tentokrát už dokázalo Oloví své vedení držet a v závěru druhé půle jej ještě upevnil rozhodující trefou kapitán Jakub Hofman. Oloví tak nakoenc vyhrálo v poměru 4:2 a slaví první letošní body.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

SK Oloví
Jakub Hofman: K nám se konečně zase vrátilo trochu štěstí a dokázali jsme vyhrát. My jsme věděli, že to sice nebude úplně lehký zápas, ale určitě jsme si jeli pro tři body. Řekl bych, že i když byli asi trochu lepší domácí, tak my jsme měli více šancí a zaslouženě jsme si body vybojovali. Snad se nás bude štěstí i dál držet a bude se nám konečně dařit.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - Č. Výborný [-] (48. P. Čech [-] ) , L. Onody [-] , K. Kreysa [-] (77. E. Klemm [-] ) , V. Volpov [-] , P. Neudert [-] , P. Čučman [-] , S. Miler [-] (46. K. Hladký [-] ) , P. Mentlík [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

SK Oloví
M. Rak [-] - T. Nestrojil [-] (65. L. Doboš [-] ) , L. Gubčo [-] (13. D. Hilko [-] ) , S. Benešovský [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Reger [-] , M. Erps [-] , F. Hrubec [-] , T. Peleška [-] , P. Trávníček [-]

ŽK: 81. P. Čech .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Chrástecký František - ŠEFRNA David (N), GROCHAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.