Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

15.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice ve šlágru přejela Chodovskou


Branky


0

Asi nejatraktivnější zápas kola měl nakonec jednoznačný průběh, i když je pravdou, že ve druhé půli nechybělo příliš a nakoenc poražená Chodovská s novým trenérem se mohla vrátit do hry. Ale nestalo se, a tak z toho nakonec byla jen jasná demolice hostujícího týmu. Domácí se hned při prvním jarním utkání rozstříleli šesti zásahy a po jednom inkasování nakonec hravě zvítězili. Zaslouženě zvítězili. Chodovská dnes zkrátka tahala za kratší konec, a tak jí nezbývá nic, než zvednout hlavu a těšit se na odvetu, až se soutěž rozdělí. Do té doby si nový trenér Hejna dostane tým určitě do větší formy a pohody. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovská se vezla od začátku

Už od první minuty bylo na hostech vidět, že nemají zrovna nejlépe natrénováno. Oproti tomu, Lomnice se připravila fantasticky, jako vždy, a od první minuty jasně dirigovala tempo a šla si za vítězstvím. Pro Chodovskou to bylo jako jízda na kolotoči zdarma. Hosté v podstatě ještě ani nenavštívili půli soupeře a už prohrávali o dvě branky. Nejprve skóre otevřel po perfektní sólové práci Tomáš Dlesk a po něm rychle zvyšoval přesnou hlavičkou Stanislav Hauf. Vedení dodalo suverénně lepší Lomnici klid a pohodu a od té doby se snažili domácí jen vše držet pod kontrolou. A dařilo se. K tomu měli stále hodně navrch a jen se snažili přidat opatrně nějakou další branku. To se povedlo až v šestatřicáté minutě Romanu Burešovi. V závěru poločasu ale domácí trochu polevili a z pohledu hostů udělal velmi důležitý krok pro další dění Filip Lembacher, který dokázal gólem do kabit Chodovské udret před druhou půlí menší naději.

Nevyužitá penalta rozhodla

Hned zkraje druhé půle se odhodlaní hosté natlačili do útoku a po chvíli se dočkali odměny v podobě pokutového kopu, který je mohl vrátiti do hry. Jenže k tomu se postavil střídající Lukáš Karpíšek, který namísto snížení jen rozezvučel tyč. To Chodovskou definitivně položilo. Během chvíle navíc její zaváhání potrestal zvýšením Jakub Lippert a bylo rozhodnuto. Od té doby už byla ve hře opět jen Lomnice, která si šla pohodlaně za první letošní výhrou. Do konce utkání přidali další zásahy ještě Roman Bureš a mladík Tomáš Ptáček, kteří už jen esteticky upravili stav na konečných 6:1. Lomnice svůj první zápas zvládla skvěle.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Roman Macek: Pro nás to byl zlomový zápas, co se psychiky týče, jelikož jsme měli výsledkově hodně špatnou přípravu. Takže jsme se tady chtěli konečně zase naučit vyhrávat, a to se povedlo. Chtěli jsme hrát, co nejchytřeji a hlavně bez chyb. Povedlo se. Od začátku jsme byli lepší a po první půli jsme věděli, že body zůstanou doma. Hráli jsme hodně aktivně a v šedesáté minutě bylo po utkání.

FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Potvrdilo se, že zimní příprava proběhla tak, že vlastně neproběhla. Bylo to bez tréninků a odehráli jsme jen dvě přípravná utkání, což nemohlo stačit. To bylo vidět hned od začátku. I když jsme ale rychle prohrávali, tak jsme se nevzdávali a dokázali jsme se v podstatě vrátit do hry. Po půli jsme na ně docela vlétli a vybojovali jsme penaltu, ale té jsme nevyužili. To považuji za svou velkou chybu, místo, abych určil hráče, kterému věřím, jsem nechal hráče, ať se mezi sebou dohodnou sami a dopadlo to tak, jak to dopadlo. To byla rána i pro psychiku a bylo rozhodnuto. A poté co jsme dostali čtvrtý gól, tak už se zápas jen dohrával. A závěr? Bez zimní přípravy se nedá hrát ani okresní přebor.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Marka [-] - P. Lorenz [-] (64. D. Furch [-] ) , M. Zach [-] , S. Hauf [-] (48. R. Čipera [-] ) , F. Obešlo [-] - J. Kníř [-] , J. Lippert [-] , R. Knaf [-] (57. T. Ptáček [-] ) - F. Čermák [-] , T. Dlesk [-] , R. Bureš [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - R. Tomášek [-] (46. P. Bezděčný [-] ) , M. Gabčo [-] - M. Kolařík [-] (46. L. Karpíšek [-] ) , T. Wolarz [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] - F. Lembacher [-] (77. J. Kutnohorský [-] ) , J. Volek [-] , J. Krásný [-]

ŽK: 53. J. Lippert , 70. J. Marka , 74. F. Obešlo - 70. J. Krásný , 73. J. Volek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - PTÁČEK Josef (N), LENK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.