Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

15.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní část načalo krásenské vyplenění Bukovan


Branky


0

V prvních patnácti minutách to sice vypadalo, že Krásno vod sezóny absolutně zaspalo a bude se moci jen modlit, aby neodjelo s ostudou. Bukovany ale neodkázaly svých šancí využívat, hsoty navíc podržel brankář Kvapil a Krásno mělo čas postupně se rozehrát. Nakonec hru podle očekávání absolutně ovládlo a zaslouženě zvítězilo v poměru 4:1. První body tak veze Baník domů a Bukovany mohou jen litovat promarněných šancí a nevyužité převahy v úvodu. Určitě totiž měly daleko navíc. Takhle jim ale nezbývá nic, než si na první body ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovany zaskočily Baník skvělou hrou

Bukovany za sebou mají velmi vydařenou přípravu a na jejich hře to bylo hodně znát. Byly daleko rozehranější, než jejich soupeř a od začátku měly navrch. Hned v první minutě chybělo málo a diváci mohli vidět první gól, jenže domácí hráč nedokázal vystřelit z první a prázdnou branku tak následně nenašel, protože byl jeho pokus zblokován vracejícím se hráčem. To ale nebylo vše, během dalších patnácti minutá mohli domácí přidat minimálně další tři branky, ale štěstěna jim nepřála a společně s ní byl také výrazně proti skvělý hostující brankář Kvapil. Špatná koncovka pak Bukovany srazila do kolen. Krásno dokázalo své šance využít a přebralo iniciativu. Už ve třicáté minutě rozezvučel tyč Lorenz a chvíli po něm zakončoval z hranice vápně přesnou střelou k tyči Lukáš Šereda. Od té doby už měli hosté vše ve svých rukách. O minutu déle zakončoval přesně na zadní tyč podél brankáře také Kristián Václavík a s Bukovanskými to šlo z kopce. 

Alespoň čestný zásah

Ve druhé půli už si Krásno dovolilo hrát jen ofenzivní fotbal a užívalo si hry. Bukovany se díky tomu ale párkrát také dostali k dobrým šancím, ale Baník stále držel nad vodou skvělý Kvapil. A tak se hosté mohli soustředit na navyšování svého náskoku. Nejprve zvýšil na 3:0 opět Kristián Václavík a po něm ještě Tomáš Pinc. Za stavu 4:0 už bylo definitivně rozhodnuto a zápas už se v podstatě jen v polidu dohrával. Až teprve tehdy, přesněji řečeno, v jednaosmdesáté minutě, se podařilo Bukovanům konečně vsítit. Trefil se celý zápas velmi aktivní útočník Miroslav Hamouz, který tak čestným gólm snížil alespoň na konečných 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Pravidlo - nedáš, dostaneš - v praxi. My jsme v první půli hráli parádní fotbal, jen jsme nedali pět, možná šest, jasných tutovek. A za to jsme byli potrestaní prohrou. Od zápasu jsme určitě očekávali daleko více, měli jsme fantastickou přípravu a vyhráli jsme všechny přáteláky. Teď se ale ukázalo, že to tak lehké nebude. Krásno bylo o něco fotbalovější a dokázalo nás nakonec přehrát, i když se to zpočátku vyvíjelo opticky lépe pro nás. Určitě jsme měli ale na to, abychom zápas minimálně zdramatizovali.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: První patnáctiminutovka byla v našem podání hrozná. Absolutně jsme se nemohli chytit a soupeř nás jasně přehrával. Pak jsme se ale zlepšili a od nějaké dvacáté minuty už jsme měli vše ve svých rukách a šli jsme si za výhrou. Hodně nám v tomto utkání ale pomohl skvělý brankář, který chytil minimálně čtyři tutovky a výrazně se pod prvními body podepsal. Jedinou kaňku na utkání pak v závěru udělal z našeho pohledu zbytečně Šereda, který byl nakonec také vyloučen za řeči. Oprávněně mimochodem. Sudí odvedl v utkání výbornou práci, jakou jsem na okresní úrovni dlouho neviděl, vše měl pod kontrolou a zápas proběhl bez problémů. Za to má mé díky.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
P. Bandurič [-] (20. J. Saska [-] ) - O. Hums [-] , M. Hamouz [-] , J. Koptík [-] (73. P. Pařil [-] ) , V. Csorba [-] (56. J. Čech [-] ) , J. Čech [-] , J. Bauchner [-] , M. Mikolášek [-] , Z. Repík [-] , F. Žába [-] , D. Peřina [-]

TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - R. Trnka [-] (46. J. Masopust ml. [-] ) , R. Schlossbauer ml. [-] , O. Pikal [-] , P. Michalec [-] (49. K. Urban [-] ) - W. Lorenz [-] , M. Kvapil [-] , K. Václavík [-] , L. Šereda [-] - J. Husák [-] (69. T. Pinc [-] ) , L. Ruppert [-] (70. J. Heřman [-] )

ŽK: 83. L. Šereda . ČK: 84. L. Šereda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Adamec Radim - ZRONEK Jakub (N), KOŠŤÁL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.