3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava si doma proti Oloví uhájila tři body


Branky


0

O víkendu musel jejich o jejich vyronvnaném souboji rozhodovat až penaltový rozstřel. Ten nakonec ovládla Svatava, ale Oloví dostalo jedinečnou příležitost, vyrazit ve středu do Svatavy k vzájemné odvetě a soupeři porážku oplatit. Ale nakoenc to nevyšlo. Na domácí půdě si už faovrizovanější Svatava poradit dokázala a po vydařené druhé půli dokázala utkání dovést celkem snadno k tříbodové výhře. To jí posouvá v tabulce zase o něco výše, ale vše záleží ještě na tom, jak dohrají své zápasy největší konkurenti Baníku. Oloví zůstává poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava dirigovala tempo, ale branky nepadaly

Svatava se už od začátku tačila do útoku více, než souepř. Nastavovala tempo utkání a utvářela dění na hřišti. Oloví se v podstatě jen bránilo a píliš toho samo nevytvořelo. Je však celkem důležité zmínit, že Oloví hrálo defenzivně výborně a Svatavě hodně její snahy komplikovalo. Ať byla tedy převaha Baníku jakákoli, ke vstřelení branky mu vždy něco chybělo, ať už ho zastavila vlastní neřpesnost, nebo jiná chyba, či snad skvělá obrnana souepře, nebo až barnkář. Zkrátka, v první půli to nevyšlo. Ani Oloví ale nedokázalo za záda svatavského brankáře procedit žádný pokus, a tak bylo po první půli za bebrankového stavu stále vyronváno. Pro Svatavu to byla škoda, Oloví mohlo být spokojené.

Svatava druhou půli zvládla skvěle

Ve druhé půli už začaly hostům docházet trochu síly a Baník se začal výrazně dostávát do role dirigenta. A tentokrát už o šlo rychle. V padesáté minutě otevřel skóre Matěj Šváb a Svatava byla ve vedení. Hosté se sice sympaticky ještě snažily, ale Svatava jejich snahy dokázala celkem snadno ve většině případů odrážet a sama dál útočila. Velmi důležitý moment pak domácímu týmu obstaral v pětašedesáté minutě přesný Tomáš Pippenbacher, který zvýšil na 2:0 a tím prakticky rozhodl. V té chvíli už Oloví definitivně odpadlo a Svatava zápas jen v poklidu kontrolovala. Postupně začalo být evidentně jasné, že tady už se nic měnit nebude. Ve třiaosmdesáté minutě navíc ještě přidal třetí zásah David Juhár, který tak tříbodovou výhru Baníku stvrdil. To už bylo ale vše. Svatava nakoenc zaslouženě vahrála v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Podlé mého, zasloužené vítězství domácích. Byli jsme lepší, i když musím vyzdvihnout defenzivní výkon soupeře. Ve druhé půli už mu ale docházely síly, dva góly si dal prakticky sám a bylo rozhodnuto.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - B. Vágner [-] (48. T. Pippenbacher [-] ) , R. Šalka [-] (47. M. Šváb [-] ) , D. Juhár [-] , M. Kasl [-] - P. Roth [-] , V. Jílek [-] , R. Holub [-] , L. Pech [-] - J. Mráz [-] , P. Popovič [-] (55. J. Vetchý [-] ) -

SK Oloví
P. Zrubec [-] - J. Hofman [-] , L. Gubčo [-] , J. Šudák [-] , T. Havlíček [-] , D. Reger [-] , D. Hilko [-] (77. A. Krämer [-] ) , L. Svitič [-] , R. Büchner [-] , L. Doboš [-] (65. M. Grochal [-] ) , R. Štětina [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.