0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice si i napodruhé s Krásnem poradila


Branky


0

Krásno za ty tři dny dokázalo trochu zapracovat a na odvetný zápas se lépe připravit. Také to podle toho i trochu vypadalo. S favoritem dokázalo velmi dlouho udržet krok a nedovolit mu, aby mu nějak výrazněji odskočil. Ve druhé půli už ale Baník přeci jen ztrácel trochu výrazněji a tak trochu nevyhnutelné porážce se nakonec skutečně vyhnout nedokázal. Momentálně je na tom Lomnice zkrátka a jednoduše lépe a opět to potvrdila. Pro Krásno je to tak další ztráta, pro Lomnici další tři body. Už teď má Lomnice na první příčce tříbodový náskok a zdá se, že její účast v té lepší polovině tabulky po dohrání základní čáasti už je téměř jistotou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozpačitá vyrovnaná první půle

Lomnickým se v první půli zdaleka nedařilo podle očekávání. Chtěli se sice ujmout taktovky a diktovat tempo, ale příliš se jim to nedařilo. Měl problém s přesností přihrávek a svým rozpačitým výkonem nedokázali Krásno přehrávat. Baník toho dokázal využít k tomu, aby se soupeřem odehrál vyrovnanou partii. Menší šance viděli diváci na obou stranách, ale když už některé končily přesnějším zakončením, dokázali si s nimi poradit brankáři. V první půli se tak nakoenc branky nikdo nedočkal. Do šaten se odcházelo za bezbrankového stavu.

Lomnice zlepšila hru a zaslouženě vyhrála

Do druhé půle nastoupila úplně jiná Lomnice. Hosté prostřídali, oživili a hlavně zrychlili hru, zpřesnili přihrávky a začali na hřišti konečně dominovat podle očekávání. Krásno v této fázi až na pár výjímek vůbec nestíhalo. Už ve třiapadesáté minutě skóroval střídající Zbyněk Joza a o deset minut déle vlastně rozhodla další posila z A-týmu, Jan Makrlík. O chvíli déle na ně ještě navázal Jakub Lippert a bylo rozhodnuto. Po třetí brance už pak Lomničtí v podstatě jen držela balón na svých kopačkách a nechali soupeře z Krásna běhat. Zápas zvládli až do konce pečlivě kontrolovat. Krásno sice ještě párkrát zahrozilo, zejména Šereda se ze strany hodně tlačil do zakončení, ale nic horkého to pro Lomnici nebylo. Dobrá defenziva hostů k uhájení čistího konta už stačila. Lomnice má další zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: V první půli to bylo vyrovnané, ale soupeř po přestávce zase pustil do hry několik posil z A-týmu a to je pak těžké proti nim hrát, je to pořád dokola. Soupeř byl jasně lepší, rychlejší a my jsme vůbec nestíhali. Nějaké šance jsme sice měli, ale nedokázali jsme ani pořádně zakončit, takže bylo vše jasné. Lomnice zaslouženě vyhrála.

TJ Lomnice B
Roman Macek: Oproti neděli to byl určitě odlišný zápas. Z naší strany to bylo v první půli hodně vlažné. Bylo tam hodně nepřesností, chyběla koncentrovanost. Pak jsme si v kabině něco řekli a po změně stran už jsme hráli to, co jsme chtěli. Zápas jsme po křídelních akcích zase rozhodli. Věděli jsem, že Krásno doma hraje houževnatě, a tak jsme si dávali pozor i na jejich brejky, ale oni je naštěstí třeba neřešili úplně ideálně, nebo jsme si s nimi prostě dokázali poradit. Tentokrát to bylo hodně upracované, ale zasloužené vítězství. Všichni si zaslouží pochvalu.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Trnka [-] (65. J. Studnička [-] ) , R. Schlossbauer ml. [-] , K. Šereda [-] , P. Michalec [-] (79. T. Pinc [-] ) , O. Pikal [-] - K. Václavík [-] , L. Šereda [-] , M. Kvapil [-] , P. Poplštejn [-] - M. Chmelík [-] (59. J. Husák [-] ) -

TJ Lomnice B
J. Marka [-] - P. Lorenz [-] , M. Zach [-] , S. Hauf [-] , F. Obešlo [-] (41. Z. Joza [-] ) - M. Štěpanovský [-] , R. Knaf [-] , J. Lippert [-] , J. Makrlík [-] (70. M. Zelinger [-] ) - F. Čermák [-] (76. T. Martinec [-] ) , T. Dlesk [-]

ŽK: 65. P. Michalec - 32. J. Makrlík , 74. Z. Joza .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.