0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

12.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice přehrála Bukovany


Branky


0

Jakási nerozehranost byla sice na Lomnici trochu v prvním podzimním utkání znát, ale ani tak to nováčkovi z Bukovan v žádném případě nepomohlo. Lomnice dirigovala tempo utkání od samého začátku a třemi zásahy po pohledných prokombinovaných akcích se postarala o své první letošní tři body. Bukovany se v prvním utkání nedočkaly jediné trefy, a tak se po první utkání zařadí mezi týmy horší poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnici vyšel závěr půle

Lomnice měla od začátku jasně navrch a celý zápas měla jasně pod kontrlou. Bukovany měly jen pár drobných šancí, a ty hravě likvidoval brankář Marka. To Lomice měla jednu šanci za druhou, ale koncovka rozhodně nebyla optimální. Vše létalo dlouho vedle. Tedy až do čtyřiatřicáté minuty, v níž se prosadil po pěkné rychlé sérii přihrávek Jan Kníř, a poslal tak Lomnici do vedení. To přineslo domácímu celku klid na kopačky, a když se do konce poločasu dokázal z další pohledné akce trefit také Dominik Rajtšlegr, bylo v podstatě rozhodnuto.

Zásah Vandrovce ztvrdil výhru Lomnice, Bukovany bez gólu

Ve druhé půli už hrála Lomnice v naprosté pohodě a soupeře přehrávala s lehkostí. Kontrlovala výsledek a ještě si vytvářela nějaké šance. Trefit se ael dokázal favorizovaný tým už pouze jednou, a sice ve třiašedesáté minutě, když rozvlnil síť Jiří Vandrovec. Zbytek utkání už byl jen pouhou formalitou. Bukovany už moc šancí neměly, a tak si budou muset počkat nejen an své první body, ale zároveň i na svou první letošní branku. To Lomnice se hned od začátku řadí mezi ty nejlepší a už vyhlíží další oběti.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Martin Severa: My jsme s prvním zápasem spokojení. Řekl bych, že náš výkon byl obstojný na to, jak dlouho jsme nehráli. Lomničtí byli pochopitelně lepší, ale my jsme hráli minimálně lépe, než jsme sami čekali. Chceme si sezónu hlavně užít, zahrát si a neudělat ostudu a pokud budeme hrát takto, nebo lépe, budeme spokojení. Rozhodně jsme překvapili.

TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: Ten zápas byl jednoznačně v naší režii. S výkonem hráčů jsme spokojen, i když je pravdou, že na nás občas bylo znát, že hrajeme s některými novými hráči a především po dlouhé pauze, ale to se časem jistě podá a opět budeme schopní bojovat vysoko. Bukovany měly snad jednu šanci, kdežto my jsme jich měli hned několik. Góly padaly po parádních akcích, přesně tak, jak bych si představoval. Na první zápas to byla paráda, jsme spokojení. Kluci zápas odjezdili a tři body si zasloužili.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - O. Hums [-] (61. Z. Repík [-] ) , V. Csorba [-] , T. Onody [-] , Č. Výborný [-] (37. D. Peřina [-] ) , J. Bauchner [-] , F. Žába [-] (46. R. Svoboda [-] ) , V. Vach [-] (74. J. Čech [-] ) , M. Mikolášek [-] , J. Kukla [-] , J. Koptík [-] (70. J. Čech [-] )

TJ Lomnice B
J. Marka [-] - D. Rajtšlegr [-] , T. Rajtšlegr [-] (46. D. Furch [-] ) , J. Vandrovec [-] , J. Kníř [-] , T. Ptáček [-] (46. T. Martinec [-] ) , T. Tonhauser [-] , R. Knaf [-] , P. Lorenz [-] , F. Obešlo [-] , M. Zach [-]

ŽK: 17. V. Vach - 10. J. Vandrovec , 57. D. Rajtšlegr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Adamec Radim - HOLČÍK Josef (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.