0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

11.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov v Rychnově obhájil první příčku po podzimu


Branky


21. B. Benda , 32. J. Smolka , 50. J. Smolka , 56. J. Smolka , 71. J. Smolka , 80. M. Kopecký
0

K Bukovanům, které už zakončily soutěžní polovinu sezóny v minulém utkání se nyní připojují další dva týmy. Poslední zápas podzimu za sebou mají už také Dolní Rychnov a lídr tabulky Spartak Chodov. Ten si v Rychnově dokázal bez větších problémů poradit a veze tři body, které pro něj znamenají jistotu první příčky přes celou zimní přestávku. Spartak v Rychnově vyhrál v poměru 6:0. Dolní Rychnov tak i přes výrazné pzlepšení a překvapení všech fanoušků nakonec v první pětici nezůstal a zdá se, že i přes dobré výkony nejspíš o účast v té lepší skupině po rozdělení přijde. Ale neházejme za něj flintu do žita. Jarní zápasy jsou ještě před námi. Chodov má tu učást již jistou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Načatí Rychnva

Až na malé výjimky dorazil Chodov do Rychnova ve věkově velmi vysoké sestavě a navíc bez hlavních tahounů celého roku v základní sestavě. Přesto byl ale Spartak jasným favoritem a na hřišti si vedl podle očekávání. Ujal se iniciativy a určoval klidnější tempo. Hrál velmi zkušeně, s balónem na noze unavoval soupeře a chytrými akcemi se dostával do šancí. Rychnov byl v kleštích a Chodov měl vše absolutně pod kontrolou. Přesto něco málo stále chybělo k tomu, aby se hosté konečně prosadili. Možná rychlost. Nakoenc si ale i tak hosté poradili, když je v jedenadvacáté minutě dostal do vedení Břetislav Benda. Rychnov ztrácel, a to určitě není proti Chodovu příjemné, obzvláště, když po dalších deseti minutách přidal druhou trefu ještě Jakub Smolka. Zdálo se, že je rozhodnuto. Chodov hru kontroloval a měl vše skvěle připravené k tomu, aby ve druhé půli soupeře dorazil.

Rychlý konec

Ve druhé půli vše proběhlo přesně podle očekávání. Rychnov už nebyl tak konkurence schopný a Chodov mohl hrát tak, jak mu vyhovovalo. Během chvíle třetí brankou rozhodl Jakub Smolka. A tentý ostrostřelec, Jakub Smolka také o pár minut déle zkompletoval hattrick. Pak už se utkání v podstatě jen v mírném tempu a bez neklidností dohrávalo. Rychnov ale stále více odpadal, a tak se později Jakub Smolka dočkal ještě čtvrté trefy a po něm se dokázal prosadit ještě také Michal Kopecký. Chodov tak nakonec vyhrál 6:0 a pojistil si svou první příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Zápas se hrál na velmi obtížném terénu. Trochu poprchávalo a bylo to hodně kluzké. V první půli měli domácí ještě síly, ale přesto je musel hodně podržet brankář Lídl. Ve druhé půli už se ale hrálo jen na jednu stranu. Na hřiště jsme poslali Jesipčuka, který tomu dal myšlenku a od té doby už to bylo snadné. Výborný závěr podzimu.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
T. Lídl [-] - M. Peterka [-] (46. E. Klemm [-] ) , D. Šefrna [-] , K. Kreysa [-] , M. Brabenec [-] , A. Tirinda [-] , V. Verner [-] , P. Čučman [-] , M. Sinkule [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - J. Jiroušek [-] (65. J. Bokšay [-] ) , M. Hopf [-] , P. Macák st. [-] , J. Pinc [-] - J. Frána [-] (46. R. Jesipčuk st. [-] ) , L. Gergely [-] (46. L. Rau [-] ) - - B. Benda [-] , M. Kopecký [-] , R. Fojtík [-] , J. Smolka [-]

ŽK: 65. J. Jiroušek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Vašek Jan - JÍLEK Karel (N), KISS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.