2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská na závěr vyplenila Jindřichovice


Branky


15. T. Havlík , 88. K. Surový - 23. M. Gabčo , 26. M. Gabčo , 36. M. Tatar , 80. T. Bílý
0

Před nedělí už zbývají jen dva týmy, které čekají na svůj poslední zápas podzimní části sezóny. Mezi ty už ale nepatří například Jindřichovice a Stará Chodovská, týmy, které zakončily podzim vzájemným utkáním. Jindřichovice poslední zápas podzimu začaly dobře, pak se ale zhoršily a Chodovská se postarala o obrat. Na půdě kvalitního souepře tak v souboji o pozici ukořistila za výhru 4:2 všechny tři body a zaslouženě si zajistila před zimní přestávkou třetí místo v tabulce. Na čtvrté Jindřichovice má nyní náskok pěti bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gabčo táhl Chodovskou za obratem

Jindřichovice do utkání na těžkém a kluzkém terénu vlétly hodně aktivně. Soupeře určitě přehrávali a branář Treitl si musel připsat nejeden zákrok. Domácí byli velmi nabuzení a zakřiknutí hosté jim jen těžko vzdorovali. A není tak divu, že se domácí zásluhou přesného Tomáše Havlíka dostali posléze i do vedení. To ale Chodovskou konečně probralo, mírný favorit převzal iniciativu a začal souepře přehrávat. Od té doby měli hosté navrch. A netrvalo ani dlouho, než Martin Gabčo zařídil svou trefou vyrovnání. Zaskočení domácí byli trochu toporní, a tak se během chvíle hosté dočkali i obratu. Po třech minutách pálil Martin Gabčo přesně znovu. I nadále se pak pokračovalo za přavahy hostů, kteří až do konce poločasu tlačili. O velmi důležitou branku se pak v závěru půle postral ještě Martin Tatar a od té doby už měli hosté vše pevně ve svých rukách.

Klidná druhá půle

Ve druhé půli déšť výrazně zesílil a diváci se museli všichni schovat pod pergolu u kabin. Hráči to měli na kluzkém hřišti hodně těžké a také hodně akcí kazili. Hrálo se převážně ve středu hřiště a na žádné straně nebyla k vidění téměř žádná velké šance, tedy až na absolutně promarněnou příležitost Eduarda Fojtíka, který stál sám před brankářem, ale jeho pokus byl velmi slabý a pro Treitla snadno lapitelný. Těžko říci, jestli si Fojtík míč ukopl, chtěl přihrávat, a nebo mu střela vůbec nesedla. Ke konci už oba týmy podstatně polevily a začalo se objevovat i pár sliběnjších šancí. Jedné z nich ale využil Tomáš Bílý, který tak v osmdesáté minutě jen definitivně stvrdil výhru Chodovské. Nic už na tom pak nezměnila ani následná reakce v podání Karla Surového. Chodovská poslední zápas vyhrála v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Doufali jsme asi ve víc a myslím, že jsme i na víc měli. Je to škoda, začali jsme dobře a soupeře jsme přehrávali, ten ale poté převzal iniciativu, zápas otočil a posléze jen v klidu kontroloval. Určitě jsme ale po dobrém úvodu na body měli a porážka na závěr podzimu je pro nás tak dost trpká.

FK Stará Chodovská
Jiří Krásný: Za zmínku určitě stojí velmi těžký podmáčený terén, který pohledný fotbal téměř znemožňoval. My jsme na začátku byli laxní a hodně jsme zaspali, ale když jsme vyrovnali, vše se obrátilo. Převzali jsme iniciativu a kvalita byla na naší straně. Po půli už jsme zápas jen kontrolovali. Hru jsme ovládli. Jen je škoda, že jsme v závěru sovu chybou umožnili soupeři snížit. Přesto jsme spokojení. Z posledních tří venkovních zápasů máme plný počet bodů, což je určitě pozitivní. Celkově se nám podzim vydařil, takže není důvod smutnit.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] (75. K. Zicha [-] ) , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , J. Lavrenčík [-] , M. Truhlář [-] (62. P. Horvát [-] ) , J. Račák [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - R. Lenk [-] - J. Volek [-] , M. Tatar [-] (46. D. Branný [-] ) , P. Bezděčný [-] , T. Bílý [-] , M. Kastl [-] - F. Lembacher [-] (89. J. Kutnohorský [-] ) , M. Gabčo [-] (75. L. Karpíšek [-] ) , P. Dušek [-] , M. Kolařík [-] (20. R. Tomášek [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Granec Jan - MIKA Jan (N), ČEPILA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.