Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si v neděli vybojoval první příčku, sestřelil Oloví


0

Tady bylo téměř jasné, že Oloví si do Chodova jeden pro porážku a tipéři se už dohaovali spíše jen na tom, kolik branek mu Chodov uštědří. Už po první půli ale bylo jasné, že je Oloví ze hry. Chodov jí ovládl v poměru 6:0 a hravě si dokráčel pro pohodlnou druhou půli. Konečný výsledek tedy čítá skóre v poměru 7:0. Chodov se tak po jasné výhře posouvá do čela tabulky a Oloví se dál topí na posledním místě se ztrátou pěti bodů na Bukovany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví se zápas pomalu vzdaloval ale závěr byl drtivý

Chodvo hrál od začátku s balónem více, ale spíše souepře zpočátku jen oťukával. Hrálo se mezi šestnáctkami a vše působilo celkem klidně. Pak se ale postupně Chodov dostával do hry a svou převahu postupem času stále více zvyšoval. Přesto se už v páté minutě z ojedinělého útoku dokázal prosadit Petr Macák st., který po centru do vápna potrestal předcházející Štětinův faul, a Oloví prohrávalo. Pak to ale zase dlouho trvalo, než se něco dělo. Až později se po tvrdém souboji tělo na tělo dostal do velké šance Macák ml., který ale namísto snadnější přihrávky před prázdnou branku Jesipčukovi z hranice vápna vystřelil a brankář si s jeho pokusem poradil. Ale pak už to začalo jít s Olovím z kopce. Šětina si neohlídal na lajně zdánlivě snadný balón a uklouzl, takže se až před branku hravě prosmýkl Radek Jesipčuk, který ještě hravěji překonal brankáře. Od té doby už to tam padalo. Nejdřív prostřelil brankáře po závaru ve vápně opět Petr Macák ml. a po tomto zásahu už se Oloví sesypalo. Závěr půle byl ze strany Chodova drtivý. Nejdřív rybičkou překonal brankáře Jiří Frána, chvíli po něm pak unikl Radek Jesipčuk, který brankáře s přehledem přehodil a v poslední minutě se z trefy radoval také Petr Jankovský. Chodov po první části vedl o šest branek. Bylo rozhodnuto.

Zvolnění

Chodov se rozodl ve druhé půli poslat na hřiště několik mladých hráčů, aby si zahráli i mezi dospělými. Společně s nimi i celý zbytek střídačky tak, aby si opět zahráli úplně všichni. Prostřídaný tým sice už nedokázal Oloví přehrávat v takovém tempu, ale i tak si udržel převahu a měl vše pod kontrolou. Diváky už ale určitě nebavil tak pohledný fotbal. Zápas se spíš jen v poklidu dohrával a bez větších nebezpečných šancí se pokračovalo dál. Dlouho to vypadalo, že už zápas neobzvláštní ani žádná branka, ale nakoenc přidal v závěru jednu branku ještě Roman Fojtík, který tak upravil na konečných 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: V první půli jsme k tomu přistoupili zodpovědně dokázali jsme soupeře bez problémů přehrát a jasně porazit. Ve druhé půli už jsme zvolnili, dali jsme prostor mladým hráčům, kteří musí nabrat zkušenosti, a ti už tolik nedominovali. Přesto si Oloví nevytvořilo snad žádnou šanci. Ve druhé půli to byl nudný fotbal, ale přesto jsme spokojení. Máme radost, že si s tím ti mladí takhle poradili.

SK Oloví
Jakub Hofman: My jsme se sešli ve velmi dobré sestavě, ale i tak jsme zápas úplně ztratili. Chodov nebyl ani tak nebezpečný, ale potrestal každou menší chybu a my jsme se sami dostali ze hry. Soupeř využíval hlavně standartních situací a bez problémů rozhodl už v první půli. Ve druhé zvolnil, ale my už jsme toho využít nedokázali. Škoda.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - M. Hopf [-] , J. Jiroušek [-] , P. Macák st. [-] (49. J. Bokšay [-] ) , J. Pinc [-] - P. Jankovský [-] , J. Frána [-] (65. M. Ungermann [-] ) , K. Půlpán [-] (43. T. Kovařík [-] ) , L. Gergely [-] (46. R. Fojtík [-] ) , P. Macák ml. [-] - R. Jesipčuk st. [-] (75. L. Rau [-] ) -

SK Oloví
P. Lupták [-] - S. Benešovský [-] , T. Nestrojil [-] (57. A. Krämer [-] ) , L. Svitič [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , R. Štětina [-] , D. Ďásek [-] , P. Trávníček [-] (46. L. Doboš [-] ) , V. Mič [-]

ŽK: 75. R. Štětina .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUCHTA Radek - KISS Štěpán (N), BOCK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.