2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany se odrazily od Oloví, vyšláply si na Rychnov


Branky


0

Papírovným favoritem tohoto souboje byl určitě Rychnov. Na hřišti se ale více dařilo domácím Bukovanům. Ty sice nejsou úplně nejstabilnější tým soutěže, ale občas se utrhnou ze řetězu a dokážou podat výborný výkon. Pokaždé to ale bývá spíše na domácí půdě. Na té si tenotkrát dokázaly vyšlápnout právě na Rychnov, který nenechaly vstřelit jedinou branku a porazily jej v poměru 2:0. Bukovany se tak odrazily od Oloví na rozdíl pěti bodů. Oloví má sice ještě svůj nedělní zápas v Chodově k dobru, ale body od něj asi nikdo nečeká. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V první půli se diváci neměli příliš čím bavit. Bukovany hrály dobře a snažily se především bránit nejspíš o něco kvalitnější tým Rychnova, který se tak nedokázal prosazovat a dosátvat do větších šancí. Ani Bukovany ale na kvalitní obrau Rychnova vyzrát neodkázaly, a tak se hrálo především mezi šestnáctkami. Hrálo se bez větších šancí a nikdo nijak výrazněji nevyčníval. Není tak divu, že se první branky v utkání nikdo nedočkal. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

Skvělý úvod rozhodl

Rychnov nevystihl začátek druhé půle, do kterého Bukovany vlétly se vší vervou a dařilo se jim. Během chvíle otevřel skóre Tomáš Onody a pár minut po něm v podstatě dorazil Rychnov Matěj Šindelář. Během chvíle tak domácí vedli o dvě branky a Rychnov musel dotahovat. Moc se mu ale nedařilo a Bukovanští skvěle bránili. Utkání měli v podstatě pod kontrolou. V závěru sice sudí po druhé žluté poslal pod sprchy předčasně Jana Koptíka, ale Rychnovu už ani početní výhoda pomoci nedokázala. Bukovany vydřely díky skvěle zodpovědné práci další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Baník Bukovany: Bukovany se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - T. Onody [-] (67. L. Onody [-] ) - D. Peřina [-] , M. Šindelář [-] , J. Bauchner [-] , V. Vach [-] , V. Csorba [-] , F. Žába [-] (72. K. Černý [-] ) , J. Koptík [-] , J. Čech [-] , O. Hums [-] (79. Č. Výborný [-] )

SK Dolní Rychnov B
T. Lídl [-] - M. Peterka [-] , D. Šefrna [-] , A. Tirinda [-] , M. Brabenec [-] , P. Peterka [-] , S. Miler [-] , P. Čučman [-] , P. Mentlík [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 49. T. Onody , 60. J. Koptík , 63. M. Šindelář - 65. P. Čučman . ČK: 85. J. Koptík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Balhar Ivan - REPÍK Zbyněk (N), KALABZA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.