0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice vezou tři body z Krásna, Baník zůstává stále pozadu


Branky


0

Baník je na dně. Původně ho experti pasovali mezi favority na titul. Potenciál má tento mladý a kvalitní tým velmi vysoký, ale letos bojují hráči tak trochu se sebou, možná je to v hlavách. Krásno dokáže přehrávat téměř každého, ale nedává góly a prostě nevyhrává. na svém kontě má již jedenáct zápasů a je až sedmé. Soutěž je ve středu tabulky ale hodně vyrovnaná a je pravdou, že Krásno je stále na dosah první pětici. Jindřichovice jsou nyní čtvrté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno spálilo pár šancí a pak se hra vyrovnala

Krásno do zápasu vlétlo velmi aktivně a od začátku mělo navrch. Zdálo se, že má vše pod kontrolou. Vytvořilo si hned několik slibných šancí, ale žádné nevyužilo, a tím se samo trochu znudilo. Hra se pak vyrovnávala, aže se převrátila spíše do ruhou hostů. Krásno ale velmi rychle probrala obrovská šance hostujícího hráče, který nevyužil samostatného úniku. Pak už byli domácí opatrnější a hrálo se vyrovnaně dál. Spíše už ale bez šancí, a tak se není, čemu divit, že se do šaten odcházelo za stavu 0:0.

Střelci si vzali volno, rozhodla jediná trefa v závěru

Také ve druhé půli začalo lépe Krásno, které opět chvíli tlačilo, ale nakonec se vsítění opět nedočkalo, až se hra zase vyrovnala. Hrálo se bez šancí stále dál a už to vypadalo, že se žádné branky nedočkáme. Střelci ze všech týmů v okrese si v sobotu nejspíš dali volno, protože na žádném z hřišť příliš branek nepadalo. Zpět ale k tomuto utkání. Krásno se snažilo rozhodnout, ale bálo se svou hru otevřít více, a tak se nemohlo k potřebné šanci propracovat. Ani Jindřichovice se nikam ale nehnaly, a tak už to vypadalo, že se penaltám nevyhneme. Jenže pak to přišlo. V poslední desetiminutovce našel recept na brankáře Krásna Jaroslav Lavrenčík a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto. Ochromené Krásno se nedokázalo z inkasování vzpamatovat a reagovat už nedokázalo. Na svém hřišti tak ztratilo všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

FK Jindřichovice
Josef Surový: Krásno bylo v první patnácti minutách lepší, ale nevyužilo svých šancí. Pak se hra vyrovnávala a možná jsem chvíli měli i navrch, ale pak se to ustálilo a hrálo se velmi vyrovnaně. Bylo to prostě remízový zápas, ale my jsme měli v závěru více štěstí a dokázali jsme vstřelit jednu rozhodující branku.



Sestavy


TJ Baník Krásno
K. Václavík [-] - O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , R. Schlossbauer ml. [-] - L. Šereda [-] , K. Šereda [-] (54. L. Ruppert [-] ) , M. Kvapil [-] , P. Poplštejn [-] - J. Husák [-] , W. Lorenz [-] -

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] (90. P. Horvát [-] ) , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] (54. M. Voves [-] ) , M. Truhlář [-] (72. J. Lavrenčík [-] ) , J. Račák [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

ŽK: 24. M. Truhlář , 68. J. Lavrenčík .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Vaněček Petr - ABRAHAM Josef (N), SUCHAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.