1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská jen v deseti obrala Svatavu, spasil ji Krásný


Branky


0

Celkem atraktivní podívanou očekávali v sobotu diváci ve Svatavě, na půdu jejich Baníku totiž měla dorazit kvalitní Chodovská. Ta se ovšem sešla jen v devíti lidech, a aby si zahrála alespoň v deseti, musel na hřiště naskočit i prezident klubu, Martin Hejna. Svatava má kvalitní tým, který by si s takovou převahou měl dokázat poradit, jenže od začátku bylo něco špatně. Chvílemi měla Svatava sice navrch a tlačila, ale velké problémy jí dělal na druhé straně celou dobu velmi nebezpečný útočník Krásný, který dostal Chodovskou do vedení a bylo jasné, že to pro Baník sranda nebude. A nebyla. Svatava nakoenc podlehla svému soupeři i přes početní převahu 1:2 a ztratila tak cenné body. V první pětici se ale Svatava udrží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný zaskočil Svatavu rychlou brankou

Svatavští věděli, že mají vše ve svých rukách, a tak nikam nespěchali. Přestou soupeře možná trochu podcenili, a to Chodovské hodně pomohlo. Ta se totiž nenechala přesilou zastrašit a vrhal se do zápasu s odhodláním. Taktika byla jasná, dobře bránit a dostat balón ke Krásnému. A to se vyplatilo už velmi rychle. Už po třinácti minutách dostal velmi aktivní Jakub Krásný hosty do vedení a Svatava byla v problémech. Jejím hráčům se určitě muselo vybavit poslední trápení na domácí půdě s Krásnem. Svatava začala rychle šlapat na plyn a snažila se více útočit, moc toho ale beztak nevymyslela, i když si občas na chvíli menší převahu vytvořila. Přesto se dal průběh označit za vyrovnaný. Svatavě se ale přesto podařilo asi po deseti minutách vyrovant, zásahem Pavla Popoviče. Pak už se ale prosadit nedokázala a do šaten se odcházelo za vyrovnaného stavu.

Krásný a Treitl jako hrdinové

Ve druhé půli se oěpt podařilo Jakubu Krásnému parádní ranou z úhlu pod břevnou znovu dostat Chodovskou do vedení, a to bylo rozhodující. Svatava sice pak ještě chvíli tlačila a dokonce si dokázala vytvořit i dvě velmi nebezpečné šance. Pokaždé si ale poradil brankář Treitl. Chodovské pak hodně pomohlo vyloučení Miroslava Kasla v sedmdesáté minutě, čímž se počet hráčů na hřišti vyrovnal. Svatava už si nedokázala takovou převahu vytvořit a Chodovská nějakým způsobem své vedení už ubránila. Perfektní práce.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Baník Svatava: Svatava se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

FK Stará Chodovská
Jiří Krásný: Myslím si, že to bylo tvrdě vybojované vítězství. Sešli jsme se jen ve slátané sestavě a jen s devíti hráči. Aby nás bylo alespoň deset, museli do hry naskočit i prezident Hejna. Přesto jsme se dostali rychle do vedení. Soupeř sice později vyrovnal, ale na naší druhou branku už zareagovat nedokázal. Bylo to vyrovnané utkání, i když nás domácí chvílemi možná přehrávali, což není nic divného. Nedali dvě velké šance, podržel nás brankář, a to nám hodně pomohlo. Měli jsme určitě i štěstí. S výsledkem jsme maximálně spokojení.



Sestavy


TJ Baník Svatava
P. Kiss [-] - P. Harvalík [-] - M. Jurik [-] , P. Popovič [-] , T. Pippenbacher [-] , Z. Štípek [-] , R. Holub [-] , B. Vágner [-] , D. Juhár [-] , M. Kasl [-] , J. Tříska [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - T. Schönbauer [-] , R. Lenk [-] , A. Bogdaň [-] - P. Bezděčný [-] , M. Hejna [-] , T. Bílý [-] , L. Karpíšek [-] , J. Volek [-] - J. Krásný [-]

ŽK: 27. Z. Štípek - 51. J. Volek , 57. L. Karpíšek , 81. T. Schönbauer . ČK: 70. M. Kasl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Buzna Miroslav - LÍDL Antonín (N), PARTH Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.