4:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice se s Rychnovem trápila, ale body má


Branky


4. J. Janovský , 34. S. Hauf (p.) , 77. F. Čermák , 89. S. Hauf - 28. E. Klemm , 62. E. Klemm , 85. A. Tirinda
0

V Lomnici to byla tentokrát nečekaná přetahovaná a drama až do samého konce. My jsme již ve čtvrtek avizovali, že Lomnice má v roli výraznějšího favorita často potíže, ale přesto jsme nečekali, že jí Rychnov tolik potrápí. Hosté hráli pohledný fotbal, zdatně vzdorovali a třikrát se jim podařilo vyrovnat. Definitivní rána, na níž už ale zareagovat neodkázali, přišla minutu před koncem. Chybělo málo a Rychnov by z horké lomniceké půdy přivezl alspoň bod. Nakonec ale prohrál 3:4 a o žádné překvapení se nepostaral.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov se udržel ve hře

Lomnice sice od začátku hrála trochu více s balónem a opticky měla navrch, ale Rychnov jí velmi zdatně sekundoval a nebál se také útočit. Sázel většinou na rychlé ofenzivní výpady a celkem se mu dařilo držet se souepřem krok. I když je pravdou, že už od čtvrté minuty prohrával po zásahu Josefa Janovského, který dostal Lomnici rychle do vedení. Domácím to dodalo na možná až příliš klidu a jistoty, a i proto měli s navýšením velké problémy. Rychnov skvěle bránil, příliš toho soupeři ve vápně nedovoloval a jeho šance kryl. A v osmadvacáté minutě se dočkal odměny za svou pečlivou práci. Evženu Klemmovi se podařilo vyrovnat a Rychnov byl na koni. Lomnice byla inkasováním sice trochu opařena a nedařilo se jí v rychlosti reagovat. Pak jí ale pomohla penalta, které využil Stanislav Hauf. Lomnice mohla být opět v klidu a zkusit konečně souepři odskočit. Do konce půle už se jí to ale nepovedlo. Rychnov byl před druhým dějstvím stále blízko.

Přetahovaná až do kocne

Ve druhé půli se na první branku muselo čekat daleko déle, než v půli předchozí. Převaha Lomnice byla možná stále výraznější a šance stále větší, ale nedařilo se je proměňovat. Hráči byli v zakončení laxní, a tak dovolila Lomnice Rychnovu být stále ve hře. A to neměla dělat. Rychnov toho později využil dalším vyrovnáním Evežena Klemma. Dlouho se pak hrálo za stavu 2:2, ale Lomnické to nedonutilo více se v oncovce snažit, a tak se začalo schylovat k zbytečně napínavému závěru. Lomnice chtěla vyhrát, musela hodně otevřít svou hru a Rychnov toho také dokázal využívat. V poslední patnáctiminutovce ale nejdřív dostal Lomnici do vedení František Čermák, ale po chvíli dokázal na inkasování odpovědět dalším vyrovnáním Aleš Tirinda. Zdálo se, že Lomnice body ztratí a bude se muset pokračovat rozstřelem. Ale domácí to nevzdali a do poslední chvíle se snažili o zisk tří bodů, a vyplatilo se. V poslední minutě utkání se trefil Stanislav Hauf a Rychnov už zareagovat neodkázal. Lomnice tak nakoenc přeci jen své body zíksala.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Roman Macek: Jsou to pro nás vydřené body. Málem nás mrzelo velké množství neproměněných šancí, při kterých jsme se chovali velmi laxně. A ještě více pak mrzí inkasované branky, které padaly díky naší nedůslednosti. Ale, co body nakonec máme. Ocenit mohu bojovný výkon a snahu urvat výhru až do poslední minuty.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: Lomnice byla celou dobu lepší, ale my jsme se hodně snažili, měli jsme štěstí a díky tomu jsem se dlouho drželi ve hře a stále jsem dotahovali. Přesto si Lomnice body zasloužila. Všichni kluci si každopádně zaslouží obrovskou pochvalu za snahu a bojovnost. Děkuji jim za výborný výkon. Soupeři gratulujeme,



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - F. Obešlo [-] , S. Hauf [-] , J. Janovský [-] , M. Zach [-] - R. Knaf [-] (54. T. Troller [-] ) , J. Kníř [-] , J. Lippert [-] (84. D. Furch [-] ) , M. Štěpanovský [-] - T. Dlesk [-] , F. Čermák [-]

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - D. Šefrna [-] (80. M. Peterka [-] ) , K. Kreysa [-] , V. Verner [-] , A. Tirinda [-] , M. Dvořák [-] (70. S. Miler [-] ) , J. Karas [-] (76. T. Zelenka [-] ) , M. Brabenec [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-] , E. Klemm [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hodač Petr - PTÁČEK Josef (N), PTÁČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.