1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská vydřela body v Krásně


Branky


62. L. Šereda - 15. M. Tatar , 52. T. Bílý
0

Deváté kolo načal v sobotu střet kavlitních celků, Baníku Krásno a FK Staré Chodovské. Divácky to byla velmi zajímavá a atraktivní podívaná, i když zase tolik branek nepadlo. Oba týmy totiž pohořely v koncovce, ale s tím, že Chodovská měla tentokrát více štěstí, i když celý zápas musela spíše bránit. Krásno bylo aktivnější a určitě lepší, ale nemělo štěstí. Rozdílem jedné branky tak nakoenc za stavu 2:1 vyhrála Stará Chodovská. Krásno se tak dál trápí a v souboji o první pětku pořád ztrácí. Letos to bude mít ještě složité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka dostala hosty do vedení

Na začátku byla hra hodně vyrovnaná a přelévala se z jedné strany na druhou. Oba týmy hrály dost otevřeně a diváci se museli pohledným fotbalem od začátku bavit. Stará Chodovská ale měla větší štěstí, dokázala se totiž celkem rychle trefit a dostat se do potřebnho vedení. O vedení se jí v patnácté minutě postaral po odražené střele Jakuba Krásného Martin Tatar. Postupně ale začaly mírně oslabené Chodovské docházet síly a Krásno se začalo více talčit do zakončení. Zejména Wolfgang Lorenz měl hned několik dobrých šancí, ale ani jedné proti skvělému brankáři Trietlovi nevyužil. I Chodovská se k několika šancím ještě dostala, ale na souepřově polovině hrála stále méně. Krásno tlačilo hlavně po křídlech, ale marně, na vyrovnání se v první půli nakonec nezmohlo.

Soutěž - Kdo zahodí větší šanci?

Ve druhé půli už Chodovská spíše jen bránila vedení a k ničemu se příliš nedostávala. Baník tlačil stále více a tentokrát už byl nebezpečný zejména po akcích středem hřiště přes Lukáše Šeredu. Chodovské se ale podařilo využít hned zkraje jednoho rychlého výpadu, který přesně zakončil Tomáš Bílý a vedla už 2:0. Krásno bylo bezzubé a i přes svou převahu už prohrávalo o dvě branky, což je proti Chodovské až dost. Přesto se nevzdávalo a dál si vytvářelo šance. Aktviní byl zejména střídající Husák a středopolař Šereda. Druhý jmenovaný zkoušel pálit hlavně z dálky a už po chvíli překonal přízemní střelou brankáře, ale míč se odrazil od tyče zpět do hřiště. I Chodovská ale občas dokázala zahrozit. Největší šanci utkání zahodil aktivní útočník Krásný, který šel v jednu chvíli sám na brankáře, kterého obstřelil, ale míč se mu od tyče jen odrazil zpět do nohy. Teď už stál ale před prázdnou bránou, nechtěl však udělat chybu a tak jen lehce usměrnil míč na prostředek branky. Střela ale neměla potřebnou razanci a jeden z vracejících se beků jí dokázal ještě odkopnout pryč. Obrovské zaváhání, mohlo být rozhodnuto. Neuplinula snad ani minuta a Krásno bylo zpět ve hře. Chybu Krásného potrestal přesně zakončeným přímým kopem Lukáš Šereda. Domácí byli kousek od vyrovnání. Nejblíže byl Husák, který stál na malém vápně sám před Trietlem, ale své šance se zalekl a nastřelil jen břevno. Ke konci utkání už začínali být domácí hodně nervózní. Začali se hádat mezi sebou i s rozhodčím a od fotbalu trochu ustoupili. Posledních deset minut se tak vlastně jen dohrávalo. Domácí konec nezvládli a sami se v něm o možnost vyrovnání připravili.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Já jsem od soupeře čekal určitě více. Myslím, že jsme byli v utkání lepší a v mnoha fázích jsme soupeře tlačili. Je to pro nás určitě trpká ztráta tří bodů. Konec už byl hodně vyhrocený a rozkouskovaný, i když je pravdou, že jsme si to zavinili sami, na fotbal jsme se ke konci soustředili opravdu málo. Přesto jsme odehráli dobrý zápas, jen jsme zahodili hodně šancí a soupeř měl více štěstí. Diváci se ale určitě bavili.

FK Stará Chodovská
Jiří Krásný: My jsme věděli, že se na jejich malém hřišti hraje špatně a bude to pro nás těžké, tím spíše, když jsme byli hodně oslabení. Ze základu nám chybělo hned pět hráčů. Zápas jsme tak odehráli v podstatě se sestavou náhradníků a vydřeli jsme tři body. Určitě jsme nebyli lepší a museli jsme hodně bojovat a zápas doslova utrhnout, ale vyšlo to. Proto jsem určitě nadmíru spokojený. Ale je pravda, že kdyby nás nepodržel brankář Trietl, jen těžko bychom vyhráli, odchytal parádní zápas.Líto je mi snad jen zahozené šance Kuby Krásného, který mohl dávat na 3:0 a mohl vše uklidnit a rozhodnout. Mohli jsme mít už klid, takhle to bylo ještě hodně o nervy. Body ale máme, a to je důležité.



Sestavy


TJ Baník Krásno
J. Studnička [-] - O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , R. Schlossbauer ml. [-] - L. Šereda [-] , K. Václavík [-] , M. Kvapil [-] , P. Poplštejn [-] - J. Husák [-] (46. K. Šereda [-] ) , W. Lorenz [-] -

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Gabčo [-] , J. Krásný [-] , M. Tatar [-] , R. Tomášek [-] , F. Lembacher [-] , T. Bílý [-] , M. Kolařík [-] , M. Kastl [-] , K. Čepila [-] , T. Schönbauer [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pešek Pavel - MASOPUST Jakub (N), PARTH Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.