Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak nedal Krásnu šanci


Branky


5. P. Laur , 13. P. Laur , 23. J. Smolka , 44. J. Frána , 53. B. Benda , 55. J. Kůrka , 61. J. Kůrka , 70. J. Rau - 7. L. Šereda , 85. L. Šereda
0

Hned zkraje sice zasáhl domácí obranu mrštný Šereda a vše nasvědčovalo tomu, že to Chodov nebude mít tak snadné. Pak se ale domácí dostali do tempa a souepře v podstatě skolili ještě v první půli. Konečný výsledek 8:2 mluví za vše. Chodov bez větších potíží vyhrál a zařadil se na druhé místo. Na lídra ztrácí dva body, ale má stáel zápas k dobru. Krásno pokračuje v nepříjemné sérii a stále je až za první pěticí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstraha Lukáše Šeredy

Chodov začal velmi dobře, od začátku určoval tempo a od páté minuty zásluhou Petra Laura vedl. Zdálo se, že vše proběhne hladce. Pak si ale domácí neohlídali mrštného Lukáše Šeredu, který v rychlosti vyrovnal a dal domácím jasně najevo, že zadarmo to nebude. Chodov se ale zastrašit nenechal, jen se poučil, zpevnil více obranu a celkově se ještě o něco zlepšil. Pak už vše probíhalo jen v jeho režii. Během chvíle mu Petr Laur vrátil vedení, které ještě později postupně navýšili Jakub Smolka a v poslední minutě i Jiří Frána. Po první půli tak a stavu 4:1 bylo celkem rozhodnuto, tím spíše, když hosté v závěru půle přišli po červené kartě i o obránce Schlossbauera.

Rychlé branky znamenaly konec

Krásno se semknout umí a každý to o něm ví. Určitá naděje na nějaké drama tedy ještě určitě žila. Spartak se ale rozhodl nic takového nedopustit. Hrál zodpovědně, nic nepodcenil a během chvíle se podařilo Břetislavu Bendovi s Janem Kůrkou navýšit ještě více, a tím rozhodnout zcela definitivně. Krásno už přišlo nejen o motivaci, ale celkově i o naději, a tak se zápas v podstatě jen v poklidu dohrával za stálého dirigování Chodovských, kteří nepřestvávali navyšovat své vedení. O chvíli déle se trefil Jan Kůrka znovu a později se dokázal prosadit také Jakub Rau. Posledních dvacet minut už bylo jen formalitou, Chodov stále polevoval a zápas se jen dohrával. A nic už na tom všem nezměnila ani závěrečná branka Lukáše Šeredy, který snížil na koenčných 2:8. Chodov zvládl zápas proti kvalitnímu osutěži s velkým přehledem.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: My jsme měli trochu obavy,od soupeře jsme určitě čekali více. Nehrál moc dobře, u naší branky byl v první půli maximálně dvakrát z toho jednou skóroval, když jsme si neohlídali Šeredu, na kterého jsme předem upozorňovali. Po první půli bylo zaslouženě rozhodnuto. Ve druhé půli jsme prostřídali a zápas už se v klidu dohrál.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - M. Hopf [-] , J. Jiroušek [-] (64. R. Jesipčuk st. [-] ) , R. Fojtík [-] - J. Smolka [-] , J. Frána [-] (64. P. Binias [-] ) , L. Gergely [-] , J. Rau [-] - P. Laur [-] (62. M. Ungermann [-] ) , J. Kůrka [-] , B. Benda [-] (55. J. Bokšay [-] ) -

TJ Baník Krásno
M. Homolka [-] - R. Schlossbauer ml. [-] , J. Masopust ml. [-] , O. Pikal [-] - M. Kvapil [-] , K. Václavík [-] , M. Urbánek [-] , L. Šereda [-] - J. Husák [-] , R. Trnka [-] (68. T. Pinc [-] ) - K. Šereda [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Polívka Miloslav - KISS Štěpán (N), KVAPIL Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.