Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice vyřídila Jindřichovice


Branky


0

Zápas sedmého kola v Lomnici proběhl absolutně bez větších komplikací. Domácí hravě rozhodly už v první půli a ve druhé už se zápas pouze dohrával. Zápas nakonec skončil výsledkem 6:1 a Lomnicčtí si hravě přisvojily všechny tři body. V tabulce si tak trochu upevnili první příčku, ale Chodov má stále zápas k dobru. Jindřichovice vypadly z první pětice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první trefě to šlo lehce

Lomnice se hned na začátku utkání chopila iniciativy a velmi rychle začala hru kontrolovat a JIndřichovické jednoznačným způsobem přehrávat. Hosté jí nebyly žádnou překážkou. Šlo už jen o to, přidat navíc ještě nějaké branky. Sedmnáct minut musela Lomnice čekat, pak ale rozvlnil síť Michal Štěpanovský a skóre bylo otevřeno. A pak už to šlo vlastně samo. Jindřichovice už nehnal ani motor nějaké naděje a působily trochu odevzdaně. Branky během chvíle přidali ještě Jan Kníř a Jakub Lippert a o vítězi bylo vlastně rozhodnuto. Domácí měli navíc stále navrch a nehodlali polevit a přestat své vedení navyšovat. Do konce půle se prosadil ještě Tomáš Dlesk. Pár minut před koncem půle se to navíc Tomáši Dleskovi povedlo ještě jednou, a tak se do šaten odcházelo již za jasně rozhodnutého stavu 5:0.

Snížení a dohrávání

Lomnice v šatnách zůstala, jak se říká, o trochu déle. A než se vůbec sačila rozkoukat, podařilo se Karlu Surovému, tentokrát jakožto záložníkovi, snížit. Vzápětí se ale domácí trochu oklepali a od té doby se zápas v podstatě jen dohrával. Hrálo se vyrovnaně, i když na šance na tom byla Lomnice stále trochu lépe. Nakonec se sice ještě jednou trefil v zvěru Stanislav Hauf, ale to už bylo vše. Domácí tak nakoenc zvítězili v poěmru 6:1 a připsali si další tři zasloužené body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Roman Macek: V podstatě zasloužená výhra. Od začátku až do druhé půle, v níž jsme polevili, jsme plnili veškeré pokyny, které jsme si stanovili. Jindřichovice máme nastudované a určitě jsme je nechtěli podcenit, víme, kde jsou jejich silné stránky. V tomto směru jsme zápas zvládli na sto procent. Všechny kluky musím pochválit za přístup a nasazení, bylo to skvěle zvládnuté utkání.

FK Jindřichovice
Josef Surový: Lomnice byla v první půli po všech směrech jasně lepší. My jsme na ně fotbalově prostě neměli. Zaslouženě první půli jasně ovládli 5:0. Ve druhé půli to prostřídali, navíc polevili a už to bylo vyrovnanější, i když měli stále o dost více šancí. Výsledek je určitě spravedlivý.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - M. Zach [-] , J. Janovský [-] (68. D. Furch [-] ) , F. Obešlo [-] (59. M. Zelinger [-] ) , S. Hauf [-] - J. Kníř [-] , R. Knaf [-] (46. T. Troller [-] ) , J. Lippert [-] , M. Štěpanovský [-] - F. Čermák [-] , T. Dlesk [-] (59. T. Martinec [-] )

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - P. Horvát [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] (46. J. Mika [-] ) , M. Voves [-] , J. Lavrenčík [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

ŽK: 74. T. Martinec - 32. P. Rau , 43. J. Račák , 48. J. Mika .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - PTÁČEK Josef (N), SUCHAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.