3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 11:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská neudržela nadějné vedení, je z toho poloviční senzace


Branky


0

Šesté kolo zahájil v sobotu dopoledne zápas dvou velmi kvalitnch týmů na hřišti ve Staré Chodovské, kam dorazil lídr z Lomnice. Jasný šlágr kola. Většina fanoušků favorizovala spíše tým hostí, ale domácí se dokázali na zápas po delší pauze dobře připravit a na hřišti měli od začátku navrch. Ještě v jedenasedmdesáté minutě vedli o dvě branky, ale pak jim došli síly a Jakub Lippert dvěma slepenými góly vyrovnal.  Nakonec se pokračovalo tedy penaltami. V těch už domácí uspěli, ale přesto mohou považovat výsledek, jako ztrátový. Utkání bylo rozjeté daleko slibněji. Lomnice o první příčku ale nepřijde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovská soupeře přehrála se dostala do vedení

Chodovská se na své půdě ujala iniciativy a dokázala Lomnici přehrávat. Měla navrch a dokázala vylmi efektivně zhušťovat prostro před brankou soupeře, takže měla celkem velký tlak. Už v jedenácté minutě jí do vedení dostal Filip Lembacher a zápas se jevil, jako velmi dobře rozjetý, tím spíše, když Chodovská v přehrávání soupeře pokračovala a dál tlačila. Lomnici se vůbec nedařilo, občas se sice k něčemu dostala, ale svou nepřesností se sama většinou vyšachovala. Domácím zase činily problémy ofsajdy, mnoho nadějných šancí totiž přerušil sporně zdvižený praporek čárového sudího. Stavu už se tak v první půli neměnil. Chodovská tak udržela vedení 1:0.

Rychlé navýšení a k dalšímu chybělo málo

Zkraje druhé půle se nic neměnilo, Chodovská byla stále lepší a měla navrch. Velmi rychle se také dočkala snížení, když se podruhé trefil Filip Lembacher. A o chvíli později nechybělo moc a domácí mohli znovu zvýšit. Brnakář Porcházka už byl sice překonán, ale skákající míč doslova z brankové čáry odkopl hostující bek, ki když někteří domácí hráči už zvedali ruce a reklamovali gól. Brankář Marka pak sice ještě musel pár dobrých zákroků vytáhnout, ale postupem času začal domácím docházet dech. Do hry se začala dostávat Lomnice a zdálo se, že se pomalu zadělává na dramatický konec. A kdo si na něj počkal, neprohloupil. V jedenasedmdesáté minutě se dočkali domácí odměny. Parádní trefou se blýskl Jakub Lippert, který z úhlu zhruba ze střední vzádlenosti namísto centru poslal přes brankáře rovnou na zadní tyč a snížil. Lomnice vycítila svou šanci a začala dostávat souepře pod tlak, měla jasně navrch, ale dlouho se jí snížit nedařilo. Nakonec to ale přišlo. V devětaosmdesáté minutě poslal nízký centr do vápna z přímého kopu jeden z lomnických hráčů a Jakub Lippert ho s velkou dávkou štěstí dokázal prodloužit až do branky. Byl to zvláštní gól, ale počítal se. Pokračovat se muselo penaltami. 

Střídání brankářů pomohlo

Pro penaltový rozstřel se domácí rozhodli vystřídat brankáře. Drobounkého Trietla nahradil daleko vyšší borec a vypatilo se. Hned první penalta Lomnice mířil jen do břevna a Chodovská byla na koni. Jednou sice také následně chybovala, ale když našel spojnici ještě jeden z hostů, bylo rozhodnuto. Rozhodující penaltu proměnil sám gólman Chodovské. Dva body zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Jiří Krásný: Určitě je to ztráta. V první půli jsme byli po celou dobu lepší a i ve druhé jsme začali lépe. Ale pak se na nás soupeř dotáhl de facto náhodným gólem, kdy chtěl hráč centrovat, ale zapadlo to do branky. Dostal se do hry a pak mu ještě k vyrovnání pomohla naše nedůslednost v závěru, takže jsem si zápas ztratili vlastně úplně sami. Nakonec asi tedy zasloužená remíza. Penalty, to už je jen bonus.

TJ Lomnice B
Roman Macek: My jsme věděli, že Lomnice bude doma silná, takže jsme chtěli především dobře bránit a hrát odzadu. Ale od začátku jsem neplnili to, co jsme si řekli a hráli jsme špatně. O půli jsme si to ale vyříkali, a i když jsme dostali další rychlou branku, dokázali jsme se po dalším prostřídání a přeskládání té jedenáctky dostat zpět do hry a vyrovnat. A penalty, to už je loterie. Soupeři gratuluji k výhře, protože si jí za těch šedesáté minut, kdy byl lepší, zasloužil více.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - J. Volek [-] - P. Dušek [-] , T. Bílý [-] , M. Gabčo [-] , T. Schönbauer [-] - P. Bezděčný [-] (86. L. Karpíšek [-] ) , J. Krásný [-] , M. Kastl [-] , F. Lembacher [-] - A. Bogdaň [-] (46. M. Kolařík [-] )

TJ Lomnice B
J. Marka [-] - M. Zelinger [-] , M. Zach [-] , R. Čipera [-] , P. Lorenz [-] (18. T. Troller [-] ) - R. Knaf [-] , J. Kníř [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Lippert [-] - T. Dlesk [-] , F. Čermák [-] (80. M. Opalecký [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Godža Ladislav - BRANNÝ Dominik (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.