D. Hilko 52.
1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 15:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská vyplenila Oloví, po půli bylo rozhodnuto


Branky


0

Stará Chodovská nenechala na hřišti v Oloví nic náhodě a o své výhře rozhodla v podstatě už v první půli. Oloví se nedokázalo ani po ostudě v Chodovské při prvním utkání sezóny nijak efektivně vyhecovat, a tak dopadla odveta až na přesnost výsledku stejně. Body si zajistila Chodovská. Ta se tak dočkala třetí výhry v sezóně, ale vůbec první výhry po sestoupení na venkovních hřištích. Oloví zase zůstává s jedním bodem stále poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovské pomohla brzká penalta

Pro Oloví byl začátek ukání snad nejtragičtějším scénářem. Pro domácí tým bylo důležité především udržet se soupeřem, co nejdéle krok, ale hend zkraje utkání sudí odpískal proti domácím penaltu, a té využil Jakub Krásný, který dostal Chodvskou do vedení. Domácí byli ochromeni, zatímco hosté byli nabuzení a na koni. Po zbytek celého poločasu svého soka hravě přehrávali, vytvářeli si šance a do plhodiny přidal další gól ještě Pavel Bezděčný a ke konci půle ještě zvýšil na dostatečných 3:0 svou druhou trefou Jakub Krásný. I přes několik zahozených šancí tak bylo po první pli vlstaně rozhodnuto.

Oloví se nevzdalo a snížilo

Chodovská se ve druhé půli už jen snažila zápas kontrolovat, ale příliš se jí to nedařilo. Oloví dokázalo tlačit a David Hilko dokonce už ve dvaapadesáté minutě dokázal snížit. Oloví ale stále více otevíralo hru. Mělo sice dost šancí a být přesnější, mohlo se i dočkat vyrovnání, stejně tak ale mohli svou výhru ještě několikrát ztvrdit také hosté. Nikdo už se ale neprosadil, a tak nakonec Chodovská po poklidném závěru slavila další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman: Bohužel nepřijel delegovaný rozhodčí a pískat musel laik. Hned na začátku jsme dostali gól z velmi přísné penalty, ale nechci sudímu nic zazlívat. Zbytek půle Chodovská suverénně ovládla a zvýšila na 3:0. Ve druhé půli jsem se trochu zmátořili a dokonce jsme i snížili. Ale pak jsme nevyužili pár dobrých šancí a zápas se v poklidném duchu dohrával.

FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


SK Oloví
P. Zrubec [-] - M. Erps [-] , T. Doboš [-] , L. Gubčo [-] , D. Reger [-] , T. Peleška [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , R. Štětina [-] , T. Nestrojil [-] , L. Svitič [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - R. Lenk [-] , J. Volek [-] , A. Bogdaň [-] - T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , R. Tomášek [-] - P. Bezděčný [-] , J. Krásný [-] , M. Kastl [-] - M. Gabčo [-]

Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.