0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice vládla i malé derby ve Svatavě


Branky


0

Podle výsledku se zdá, že krátká přestávka Lomnici nikterak neuškodila, ale ve skutečnosti je pravdou, že Lomničtí se ve Svatavě hodně hledali. Nicméně, na výhru beztak dosáhli bez větších problémů. Svatava se nedokázala prosadit ani jednou a Lomnice nakoenc zaslouženě vyhrála. Přesto na tento zápas v nejlepším vzpomínat nebude. Každopádně, tři body jsou doma.Lomnice zůstává stále neporažena a minimálně do neděle se posouvá zpět na první místo, které jí zaručí skóre 9:1. Svatava vypadla z první pětice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnici pomohl pokutový kop

Lomnice se už na začátku ujala iniciativy, ale příliš se jí nedařilo a hrálo v hodně ukolébaném tempu. Sice stále Svatavu přehrávala, ale domácí tým rozhodně nezaostával o tolik, kolik sázkaři očekávali. Lomnici chyběla šťáva a Svatava zůstávala stále hodně ve hře. Lomnici však už v devatenácté minutě pomohl pokutový kop, kterého s přehledem využil Jan Kníř. Od té doby Lomnice vedla a spíše si zápas kontrolovala a v poklidu udržovala. Pro diváky to rozhodně nejzajímavější a nejzábavnější zápas nebyl.

Poklidné pojištění bodů

A toto tvrzení platilo také pro druhou půli. V té už se sice hosté trochu rozhoupali a maličko hru oživili minimálně ve finální fázi akcí, takže padali alespoň další góly, které ale postupně více oddalovali naděje Svatavy. Už po chvíli již více ztrácející Svatavu srazil téměř definitivně do kolen svým druhým zásahem Jan Kníř, a když se zanedlouho trefil také Tomáš Rajtšlegr, bylo vlastně rozhodnuto. Zápas měl konec ještě klidnější, než průběh, a to je opravdu, co říct. Diváci rozhodně žádnou velkou podívanou nezažili a zápas neoživilo ani žádné překvapení. Jasně vyhrál favorit.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Hosté byli lepší, ale my jsme jim herně dokázali trochu vzdorovat. Nicméně, pokud nejsme schopní vstřelit branku, nemůžeme chtít vyhrávat. Spokojení být nemůžeme.

TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: My jsme přijeli do Svatavy hodně oslabení a museli jsme na všech pozicích hodně lepit. Hodně jsme se přizpůsobili hře Svatavy, takže to byl v našem podání velký podprůměr. Nedalo se na to dívat. Naštěstí jsme dali gól z penalty, který nás trochu dostal do hry. Ve druhé půli jsme trochu přidali a už to vypadalo o něco málo lépe, přesto to bylo slabé. Výhru jsme si ale zajistili bez potíží.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - D. Závorka [-] , T. Pippenbacher [-] , L. Pech [-] , P. Popovič [-] , R. Holub [-] , P. Harvalík [-] (66. M. Šváb [-] ) , P. Roth [-] , D. Juhár [-] , J. Tříska [-] , B. Vágner [-]

TJ Lomnice B
D. Furch [-] , T. Martinec [-] (46. R. Bureš [-] ) , T. Rajtšlegr [-] , J. Vandrovec [-] , D. Rajtšlegr [-] (62. T. Ptáček [-] ) , J. Kníř [-] , J. Lippert [-] , M. Zach [-] , M. Opalecký [-] (46. F. Čermák [-] ) , F. Obešlo [-] , P. Lorenz [-]

ŽK: 38. P. Popovič - 49. M. Zach . ČK: 67. J. Tříska .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Řáda Josef - BAJGER Miroslav (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.