Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si poradila s poslední Stružnou a drží si čelo tabulky


Branky


0

Čtyřicet diváků sledovalo povedený výkon a devět branek. Po vyrovnané první půli jistě nidko na stadionu příval branek nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neurovnaná vyrovnaná hra

Zápas se měl stát jasnou záležitostí pro domácí. Ovšem v první půli se Březová podřizovala hře soupeře a nic jistého neměla a to i přes to, že jedenáctý hráč hostů dorazil až po dvaceti minutách hry. Toho však domácí využili dokonale. V šesté minutě brankář neudržel míč v náruči a David Štěpán jej uklidil do branky - 1:0. Ve dvacáté minutě Franta Coufal pronikl po pravé straně do vápna a poslal domácí do trháku. Hosté již v plném počtu bojovali a hra se vyrovnávala. Dvě minuty před pauzou zaslouženě snížil na 2:1 po přihrávce od Janáčka Petr Rehák a dal tak hostům naději do druhé půle. 

Vylepšený výkon Březové odměněn pěti góly

Do druhé půle nastoupili domácí již se svojí hrou. V šedesáté čtvrté minutě kopali domácí standartní situaci po které se dostal k dorážce Lukáš Havel a uklidnil domácí tým. Za dvě minuty utekl po straně Coufal a přihrál před prázdnou branku Jakubovi Richterovi, který se nemýlil. Za další dvě minuty zachytil odkop hostů Lukáš Havel a překonal jak obranu tak i brankáře. Domácí pokračovali a o tři minuty později přidali šestý gól. Z pravé strany pronikl Franta Coufal a střelou k zadní tyči nedal brankaři šanci. V sedmdesáté osmé minutě dokonal zkázu hostů Dominik Levai sedmou brankou v síti hostů. Hosté stihli už jen kosmeticky upravit výsledek na 7:2 pěkným technickým dloubákem Petr Janáček.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
František Mandula: Měl to být bezproblémový zápas, mrzí mě dvě obdržené branky.

TJ Stružná
Jaroslav Paško: Bojovný výkon, bohužel snad každá střela soupeře skončila brankou.



Sestavy


TJ Jiskra Březová
K. Látka [-] - J. Václav [-] , M. Ploc [-] , L. Havel [-] - Z. Hurban [-] , M. Richter [-] (46. J. Richter [-] ) , L. Khodl [-] , M. Al Haboubi [-] (69. D. Lévai [-] ) , D. Štěpán [-] (81. L. Lévai [-] ) , F. Coufal [-] - D. Verebely [-] -

TJ Stružná
P. Cibulka [-] - P. Rehák [-] - J. Šabata [-] , R. Weiser [-] - J. Hejhal [-] , M. Paško [-] - D. Zdvořák [-] , A. Forgo [-] , T. Štěch [-] , P. Janáček [-] , T. Synek [-]

ŽK: 34. M. Al Haboubi , 87. Z. Hurban - 31. T. Štěch , 69. P. Janáček .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Sakáč Jan - MARŠÍK Václav (N), DOUCHA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.