M. Fronk 23.
J. Titěra 54. (vl.)
3:2p.
(1:1)
32. R. Ungr (vl.)
60. M. Majzner
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 15:00

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi musely poprvé v sezóně rozhodnout až pokutové kopy


Branky


23. M. Fronk , 54. J. Titěra (vl.) - 32. R. Ungr (vl.) , 60. M. Majzner
0

Oba týmy v prvním utkání prohrály a tak se chtěly o první body pořádně poprat, to bylo také vidět hned od úvodního hvizdu, kdy se hrálo bojovné a vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle

Sedmdesát diváků se v silném větru došlo podívat na zápas domácího Loktu, který na svém hřišti přivítal Krajkovou. Oba týmy na první body v nové sezóně čekaly, protože oba své zápasy prohrály, Krajková dokonce dostala šestku od Karlových Varů a proto si chtěla své fanoušky udobřit s dalším nováčkem soutěže. Od prvních minut to byli právě hráči z Krajkové, kteří se tlačili více do útoku, k čemu jim dopomáhal i vítr v zádech. I když měli hosté více ze hry, byli to právě domácí, kteří se radovali první z gólového zásahu. O první branku se postaral Miroslav Fronk 1:0. O necelých deset minut přišla hrubka domácího obránce, který špatně v obraně rozehrál míč, který končí nakonec v domácí bráně a bylo srovnáno 1:1. Do konce poločasu už se nic nestalo a šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Vyrovnaná druhá půle, kterou mohli hosté nakonec zvrátit ve svůj prospěch

Po změně stran se do vedení opět dostali domácí, když se pod vlastní branku podepsal Jan Titěra a bylo to 2:1 pro domácí Loket. V šedesáté minutě se o vyrovnání postaral Michal Majzner, který srovnal na 2:2. Po vstřeleném gólu se hosté začali tlačit více do branky a vytvořili si hned několik vyložených situací a gól byl na spadnutí, bohužel však pro hostující fanoušky se jim gól dát nepodařilo. 

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí

První penaltový rozstřel v sezóně pokračoval ve vyrovnaném duchu tak jako zápas a po pěti penaltách to bylo 4:4. V rozstřelu se blýskl domácí gólman, který vychytal domácím další bod do tabulky. Penalty skončily 6:5.



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Marian Kolesnáč: „Díky netrénovanosti hráčů se hrál spíše fotbal nahoru dolů… bez kyslíku se hrát fotbal nedá.“

TJ Dynamo Krajková
Petr Pleier: „První poločas měli více ze hry domácí, potom se hra už vyrovnala. Po gólu na 2:2 jsme měli tak osmnáct tutových šancí na gól, několikrát jsme šli sami na gólmana a nedali jsme. Loket měl hodně štěstí na konci.“



Sestavy


FK Loket
D. Čepelák [-] - J. Poupě [-] , R. Ungr [-] , R. Faber [-] - L. Čáp [-] - J. Onyedikachi [-] (46. M. Zajačik [-] ) - M. Fronk [-] , J. Neudert [-] , P. Wýstrach [-] (73. D. Vysekal [-] ) , K. Šťastný [-] , J. Ungr [-]

TJ Dynamo Krajková
J. Titěra [-] - M. Majzner [-] , V. Korbel [-] , O. Galajda [-] , M. Maršík [-] , L. Lukeš [-] , J. Maršík [-] , J. Švandrlík [-] , R. Ďuriš [-] , M. Nohejl [-] , J. Brázda [-]

ŽK: 50. P. Wýstrach , 69. J. Neudert , 75. R. Faber , 87. L. Čáp - 89. J. Brázda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Topinka Ondřej - SIEBER Josef, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.