0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:30

9.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov u posledního nezaváhal


Branky


2. P. Hekel , 42. P. Kostka , 66. J. Kryl
0

K poslednímu týmu v tabulce zavítal devátý Jáchymov a očekávalo se bojovné utkání. Hosté ukázali, proč jsou v tabulce výše postavení a v poločase už vedli 0:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedení

Čtyřicítka diváků si v nedělním dopoledni udělala čas a zavítala do Kynšperku na fotbal. Hosté vstoupili do zápasu nejlépe jak mohli a už ve druhé minutě šli do vedení, když se trefila opora Jáchymova Pavel Hekel, který dodal svým spoluhráčům větší klid na kopačky 0:1. Do konce poločasu přibylo ještě několik šancí na obou stranách, gólem však skočila až střela těsně před koncem první půle, když se trefili hostující kapitán Petr Kostka, který zvyšoval na 0:2. To už byla 42. minuta a domácí hráči na nepříznivý stav nestačili odpovědět a tak šli hosté spokojenější na oddechovou patnáctiminutovku.

Jáchymov přidal rychlou branku a zaslouženě vyhrál

Ve druhé polovině zápasu se pokračovalo v tom, v čem skončil poločas první a hosté po patnácti minutách přidali třetí branku, o kterou se zasloužil Jakub Kryl, který se trefil z přímého kopu a zvyšoval na 0:3. To domácí zlomilo úplně a na korigování zápasu už jim chyběla potřebná pohoda. Hosté už si zápas pohlídali a v poklidu dohráli a zaslouženě si odváží tři body od posledního týmu tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Jáchymov
Rudolf Hellmich: „Domácí kousali, hráli dobře. My jsme se ale od druhé minuty uklidnili gólem našeho bombera Pavla Hekla a hrálo se nám líp".



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] (40. M. Průša [-] ) - M. Petrů [-] , P. Běhounek [-] , M. Najman [-] (63. M. Borecký [-] ) , A. Nguyen [-] , J. Prančl [-] , P. Hlavín [-] (88. D. Bartoš [-] ) , V. Kaucký [-] , D. Hamouz [-] , F. Hanzlíček [-] , K. Sommer [-] (75. R. Růžička [-] )

TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - J. Kolárik [-] , F. Veit [-] , J. Navrátil [-] (46. M. Baláž [-] ) - M. Gombár [-] , J. Kryl [-] , D. Tichý [-] (80. R. Karásek [-] ) , J. Kubín [-] , M. Křížek [-] , P. Kostka [-] - P. Hekel [-]

ŽK: 62. J. Prančl , 66. P. Běhounek , 75. F. Hanzlíček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - ŠMAT Robert, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.