3:4p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín veze ze hřiště vedoucí Aše cenné dva body


Branky


0

Kdo čekal jednostrannou záležitost a dominanci v podání ašské Jiskry, musel v sobotu odcházet zklamaný.

K vidění byl totiž zajímavý zápas s dramatickým závěrem a rozhodnout ho musely až penalty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek pro hosty

Domácí Jiskra byla v tomto zápase jasným favoritem, ale úvod utkání jí ani trochu nevyšel.

Už ve 3. minutě se totiž proti všem papírovým předpokladům za hostující Hroznětín postavil Tomáš Koch a po samostatném úniku otevřel skóre - 0:1.

To bylo samozřejmě pro hosty povzbuzení a v průběhu poločasu si vytvářeli další šance, které ale podobně přesným zásahem neskončili.

Tedy alespoň do předposlední minuty prvního poločasu. To na sebe odpovědnost vzal podruhé v zápase Tomáš Koch a zvýšil na 0:2.

První dějství tak bylo jednoznačně v režii hostů z Hroznětína.

Druhý poločas nabídl drama se vším všudy

Po přestávce, která domácím očividně vyloženě prospěla se ale začaly dít věci.

Jen minutu po úvodním hvizdu rozhodčího Buška se trefil Michal Kohuťár a snížil tak na 1:2.

Hosté z Hroznětína ale nezalezli, naopak odpověděli tím nejlepším možným způsobem.

Erik Hůrka totiž v 52. minutě přehodil domácího gólmana Hrabčáka a vrátil hostům opět dvougólové vedení.

Ani to však bojujícím hostům nezaručilo plný bodový zisk. Domácí naopak přebrali iniciativu, začali mít více ze hry a vytvořili si brankové příležitosti.Závěr normální hrací doby pak naprosto ovládli.

Nejprve se deset minut před koncem trefil Dominik Kubinec a o když ho o tři minuty později ho neméně zdařile napodobil Jozef Hančík, byla rázem situace pro domácí hráče a více než stovku fanoušků o mnoho pozitivnější.

Domácí ale i přes závěrečný tlak další branku nepřidali, hosty naopak zachránila branková konstrukce a utkání tak pokračovalo do penalt.

 

 

Druhý bod brala Olympie

V loterii pokutových kopů byli šťastnější a hlavně úspěšnější hostující hráči a i druhý bod si tak mohou připsat Hroznětínští.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Trenér Pavel Tóth: „Úvod utkání se nám vůbec nevydařil,udělali jsme hrubé chyby a umožnili soupeři odskočit na rozdíl dvou branek.Nicméně za výkon v prvním poločase si hosté bodovat určitě zasloužili.V tom druhém už jsme měli podle mého navrch a hostům ke konci podle mě docházely síly.Vytvořili jsme si tlak, trefili břevno a měli i několik dalších závarů, které jsme ale už bohužel neproměnili. Z individuálních výkonů mě potěšil výkon Jozefa Hančíka."

TJ Olympie Hroznětín
Trenér Jan Eret: „Měli jsme vynikající vstup do zápasu a za první poločas musím kluky pochválit. Ve druhé půli jsme rychle odpověděli na gól na 1:2 a měli několik dalších šancí. Kdybychom je proměnili, bylo by podle mě po zápase. Takhle jsme se ještě v závěru strachovali o výsledek, ale tlak jsme naštěstí přestáli a těší mě také fakt, že jsme konečně uspěli v penaltách. Obzvlášť pak chválím výkon dvougólového střelce Tomáše Kocha."



Sestavy


TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - Z. Šiler [-] , M. Turták [-] , V. Rádl [-] , L. Houdek [-] - J. Hančík [-] , M. Kohuťár [-] (53. F. Koubek [-] ) , J. Zemanovič [-] (33. T. Vojík [-] ) , P. Maher [-] , J. Jarausch [-] - D. Kubinec [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Vodrážka [-] , L. Hořt [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , M. Kodajek [-] , L. Ondráček [-] (88. M. Tamáš [-] ) , J. Šuba [-] (71. J. Eret [-] ) , J. Klas [-] (23. E. Hůrka [-] ) , T. Koch [-] , D. Zburník [-]

ŽK: 38. J. Hančík - 32. J. Michlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bušek Josef - HRNČÁL Jiří, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.