Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v pohodě získali tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase domácí vedli 2 : 1

V první půli domácí měli více ze hry, hosté často chybovali a dostávali tak domácí mužstvo do šancí.Přesto ve 13. minutě šli zásluhou Marka Kavura do vedení, když tečovaná střela z přímého kopu zapadla přesně do šibenice domácí branky.Ve 29. minutě domácí vyrovnali, postaral se o to Zdeněk Dvořák.Ve 36. minutě vývoj zápasu domácí otočili na svoji stranu, po zásahu Jakuba Doška a tak i skončil první poločas.

Ve druhé půli domácí pojistili vítězství

V druhé půli domácí nepolevili ze své aktivní hry, nadále se tlačili před bránu, dostávali se do šancí a jedna z nich, konkrétně v 54. minutě skončila třetí brankou, kterou má na svědomí Lukáš Lorenc.V 76. minutě to bylo již 4 : 1, když se trefil Jan Kubíček.V 84. minutě sice vykřesal jiskřičku naděje Radek Bečvář tvrdou střelou k tyči, ale v 88. minutě zasadil poslední hřebík do rakve hostů, svou druhou trefou v zápase, Jakub Došek.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Neodehráli jsme dobré utkání, udělali jsme mnoho chyb, vůbec nám to nesedlo



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - P. Belický [-] , A. Roubíček [-] , L. Lorenc [-] , A. Sochor [-] , O. Kothera [-] (57. J. Vašíček [-] ) - K. Belický [-] , J. Došek [-] , Z. Dvořák [-] - V. Klauz [-] (90. V. Novotný [-] ) , J. Kubíček [-] -

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - J. Štěpánek [-] , R. Bečvář [-] , J. Ševc [-] (72. L. Nimrichter [-] ) , V. Noháček [-] , M. Kavur [-] , T. Váša [-] , Z. Šimek [-] (86. T. Kavur [-] ) , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , R. Pospíšil [-] (62. J. Duplinský [-] )

ŽK: 15. L. Lorenc , 31. A. Sochor , 83. J. Došek , 85. V. Klauz - 53. P. Žemlička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HÁNYŠ Martin, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.