Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 10:30

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na hřišti TJ Sokola Chyše viděli osm branek


Branky


16. J. Lavička , 32. J. Lábr - 30. M. Hotěk , 46. M. Hotěk , 60. J. Vild , 62. J. Vild , 83. M. Hotěk , 90. R. Vodrlint
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byli domácí blíže vítězství

Na stadionku TJ Sokola Chyše se hrálo hned od počátku velmi hezké utkání.Šance se střídaly na obou stranách.V 16. minutě poslal domácí do vedení Josef Lavička.Ve 30. minutě odpověděli hosté,když po centru z pravé strany si zpracoval míč na prsa Miloslav Hotěk a vyrovnal.Domácí to ale nerozhodilo a ve 32. minutě Jaroslav Lábr znovu vrátil domácím vedení.Za tohoto stavu skončila první půle.

Hosté ve druhém poločase spustili kanonádu

Do druhé půle vlétli hosté jako blesk.Hned zkraje dostal do vápna přihrávku Miloslav Hotěk a opět vyrovnal.V 60 a v 62. minutě strhli hosté, dvěma slepenými góly, vedení na svou stranu, když se dvakrát trefil Jan Vild.V 83. minutě zkompletoval Miloslav Hotěk svůj hattrick, kdy prakticky do prázdné brány vsítil pátý gól svého celku.Domácí vše vsadili na jednu kartu, měli spoustu šancí, ale branku se jim vstřelit nepodařilo.Naopak v 90. minutě završil gólový účet hostující Robert Vodrlint.Hosté vyhráli na hřišti Chyše 6 : 2 a odvezli si 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: První poločas byl vyrovnaný, bylo to moc hezké utkání, diváci si určitě přišli na své, mě jen mrzí, že jsme měli spoustu šancí, které jsme neproměnili.

SK Toužim
Marek Hejkal: První půle vyrovnaná, ve druhé domácím trochu došel dech.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , O. Kubinec [-] , J. Velek [-] (54. R. Rödling [-] ) , P. Tichý [-] (66. J. Hanzlíček [-] ) , J. Kadlec [-] - M. Bouška [-] , J. Lavička [-] , E. Laurich [-] , J. Lábr [-] (79. R. Záluský [-] ) - M. Dorňák [-]

SK Toužim
T. Kolbaba [-] - M. Osvald [-] (85. D. Ďurinský [-] ) , M. Hotěk [-] (86. R. Vodrlint [-] ) , J. Vild [-] , D. Drabík [-] (78. T. Moravec [-] ) , K. Klepal [-] , M. Hejkal [-] , K. Čermák [-] , J. Hodina [-] (87. J. Frank [-] ) , J. Metlický [-] (60. M. Michalec [-] ) , J. Bláha [-]

ŽK: 10. E. Laurich , 27. P. Tichý - 12. J. Vild , 50. J. Hodina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hányš Martin - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.