4:1
(1:0)
63. D. Psota
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Toužim porazila doma Sokol Citice


Branky


32. J. Vild , 48. J. Vild , 56. M. Hotěk , 86. J. Vild - 63. D. Psota
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli 1 : 0

Na hřišti domácího celku se od začátku utkání projevil fakt, že šlo o první utkání sezóny.Oba týmy se prezentovaly opatrnou a místy dost nepřesnou hrou.Ve 32. minutě zahrávali domácí rohový kop, hostující brankář balon vyrazil na vápno, k Janu Vildovi, který ho chytrým obloučkem vrátil zpět do sítě.To bylo ze strany obou celků v prvním poločase vše a tak se šlo do šaten za stavu 1 : 0.

Domácí přidali další tři branky.

Do druhé půle nastoupili hosté se snahou o vyrovnání, ale byli to opět domácí, kteří udeřili a střelou ze střední vzdálenosti překonal brankáře Miroslava Hamouze, ve 48. minutě opět Jan Vild.V 56. minutě utekl Jan Vild po křídle, předložil krásnou přihrávku Miloslavu Hotěkovi a ten nedal z blízka gólmanovi hostů žádnou šanci.V 63. minutě se konečně dočkali i hosté a Dominik Psota snížil na rozdíl dvou branek.V závěru zápasu ještě přidal čtvrtou branku domácích Jan Vild a domácí tak mohli slavit zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Marek Daněk: Bylo vidět,že jde o první zápas, bylo to opatrné, nepřesné a upracované.Hosté měli v prvním poločasu asi víc ze hry, v druhém zase my, ale my jsme vytěžili z minima maximum.




Sestavy


SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Metlický [-] (88. R. Vodrlint [-] ) , M. Osvald [-] , M. Hotěk [-] , J. Bláha [-] , D. Drabík [-] , K. Klepal [-] , M. Hejkal [-] , K. Čermák [-] , J. Hodina [-] , J. Vild [-]

Sokol Citice
M. Hamouz [-] - J. Krajňák [-] , P. Širochman [-] (78. P. Šimek [-] ) , D. Psota [-] (81. O. Pavíza [-] ) , J. Dlouhý [-] , R. Pinta [-] , J. Bílek [-] (72. D. Marat [-] ) , D. Psota [-] , J. Bufka [-] , L. Mika [-] , J. Pugner [-] (46. L. Balada [-] )

ŽK: 58. L. Mika .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Martin - ŠTĚRBA Václav, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.