Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vedli již o dvě branky, ale domácí po velké bitvě zápas otočili.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli již 2 : 0

Hosté z Poříčí začali zápas s velkým nasazením a od první minuty měli navrch.V 9. minutě po kombinaci ve středu hřiště přišla přihrávka na Roberta Jelínka, který nedal brankáři domácích šanci a hosté vedli. Ve 20. minutě po akci jak přes kopírák zvyšoval na 2 : 0 hostující Daniel Unger a zdálo se, že zápas spěje k jasnému konci.Od 25. minuty zápasu ale domácí přidali a začali si vytvářet šance, do konce poločasu se jim ale výsledek korigovat nepodařilo.

Ve druhém poločase domácí otočili vývoj utkání.

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jasným odhodláním s výsledkem něco udělat.Začali soupeře přehrávat a v 62. minutě se jim snaha vyplatila.Po rohovém kopu dorážel odražený balon do sítě Tomáš Chlup.O 5 minut později bylo vyrovnáno, když Jiří Falatek dostal přihrávku mezi obránce a fotbalově obhodil brankáře hostí, Petra Přibyse.V 74. minutě domácí dokonali obrat v zápase, po střele z dobrých petadvaceti metrů, hostující brankář balon jen vyrazil a Petr Ševčík míč dorazil do prázdné brány.V závěru se ještě hosté, dlouhými nákopy, snažili překonat obranu domácích, ale snaha zůstala marná.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Prvních 25 minut zápasu byl soupeř jasně lepší, pak se situace začala měnit, nedali jsme penaltu, nastřelili břevno.Ve druhé půli jsme byli lepší a zaslouženě jsme zápas otočili.

Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: První poločas byl z naší strany výborný, bohužel jsme museli ve druhé půli vystřídat stopera a obránce a to se na hře projevilo, od 60. minuty byl Nejdek jasně lepší.



Sestavy


FK Nejdek
J. Hillebrand [-] - T. Chlup [-] , J. Falatek [-] , J. Jílek [-] (46. J. Borůvka [-] ) , T. Pilař [-] , Z. Draxal [-] , J. Valvoda [-] (65. F. Neudert [-] ) , R. Kinkal [-] , J. Rutrle [-] , P. Ševčík [-] , F. Rutrle [-]

Baník Královské Poříčí
P. Přibys [-] - V. Číž [-] , D. Dudešek [-] , M. Tuschinovschi [-] (46. L. Friml [-] ) , D. Unger [-] , R. Jelínek [-] , M. Schildbach [-] (71. A. Majer [-] ) , L. Kalous [-] , R. Boček [-] (58. J. Rajchrt [-] ) , Š. Dubaj [-] , J. Miksa [-]

ŽK: 22. R. Kinkal , 23. T. Chlup , 55. T. Pilař , 64. Z. Draxal - 35. R. Boček , 42. R. Jelínek , 80. J. Rajchrt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmat David - TOPINKA Ondrej, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.