Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si snadno poradila s Chebem a po vyhře se dostala do čela tabulky


Branky


0

  Diváku si na zápas našlo cestu zhruba 150 a kdo přišel určitě nelitoval ,když viděl 8 golu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté bojovali i za nepřiznivého stavu

Očekával se vyrovnaný zápas dvou týmu, kteří se praly o čelo tabulky, ale opak byl pravdou  a na velmi těžkém a podmáčeném terénu se odehrál velice těžký, ale i zajímavý zápas za stavu 0:0 měli hosté výhodu volného přímého kopu a byla z toho první branková šance, bohužel pro hosty neproměněná a po zbytek prvního poločasu domácí jednoznačně přehrávali svého soupeře a výsledkem byla v 16 minutě proměněná šance Jiřího  Šellonga .Tentýž hráč přidal ve 21 minutě i druhou branku a ve 28 minutě to bylo již 3:0 když se prosadil Bereczký na 4:0 zvyšoval Domin . Domácí hráči i za tohoto stavu dál kralovali na hřišti a přidali ještě dvě další branky do poločasu, o které se postarali Peterka a hattrick dovršil Šellong. Domácím náramně vyšel první poločas a kromě jedné situace ze začátku zápasu měli hru pevně pod kontrolou.

Hosté bojovali i za nepřiznivého stavu

Druhá půle začala tak jak skončila ta první, domácí byli lepším týmem. Pochvalu si určitě zaslouží i tým Chebu že i za stavu 6:0 se snažil s výsledkem něco udělat a neodevzdal svůj výkon. Hosté se dočkali v 53 minutě kdy snižoval Václav Altman, to už ale bylo vše co hosté stihli. Domácí měli další šance k navýšení skoré, ale produktivita již nebyla taková jako v první půli. V 81 minutě uzavřel konečné skoré na 7:1 Tomáš Bereczký.



Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] , J. Šaloun [-] , J. Elijáš [-] - J. Šellong [-] , T. Bereczký [-] , J. Kašpar [-] , P. Peterka [-] , D. Kursa [-] (64. M. Prečan [-] ) - R. Domin [-] (77. J. Mikeska [-] )

FC Cheb
J. Klier [-] - P. Benkovský [-] , Š. Halada [-] , R. Prokopec [-] , M. Halada [-] , P. Sedlák [-] (58. P. Dulovec [-] ) , F. Eschler [-] , J. Dvořák [-] (48. D. Račák [-] ) , J. Vondrášek ml. [-] , V. Altman [-] , J. Vondrášek [-]

ŽK: 48. J. Dvořák , 66. Š. Halada .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štěrba Václav - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.