2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V ne moc hezkém zápase nakonec rozhodovaly penalty


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli hosté blíže vítězství

Diváci na hřišti Králova Poříčí určitě nepřišli zkrátka, neboť se hrál zápas stylem "nahoru - dolů", akce střídala akci a o zajímavé situace rozhodně nebyla nouze.Ve 29. minutě Dalibor Mácha poslal hosty do vedení.O tři minuty později ho napodobil Miroslav Dočekal a hosté vedli již 2 : 0.Ve 45. minutě unikl po pravé straně domácí Daniel Unger a střelou podél gólmana snížil na rozdíl jediné branky.

Domácím se ve druhé půli podařilo vyrovnat

Domácí do druhé půle přišli s velkým odhodláním a s chutí po vyrovnání.To se jim podařilo v 72. minutě, když přihrávku mezi stopery dokázal zužitkovat Robert Jelínek a vyrovnal.Do konce zápasu již žádná šance nebyla využita, takže o bodu navíc rozhodovaly penalty.

Hosté prokázali větší klid a rozvahu



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: První půle byla z naší strany špatná, ve druhé se na to dalo už trochu koukat, ale celkově úroveň zápasu byla bídná




Sestavy


Baník Královské Poříčí
P. Přibys [-] - M. Čtrnáct [-] , D. Dudešek [-] , M. Tuschinovschi [-] (68. T. Kričfaluši [-] ) , D. Unger [-] (90. L. Friml [-] ) , J. Rajchrt [-] (90. A. Majer [-] ) , R. Jelínek [-] (86. J. Herda [-] ) , M. Schildbach [-] , L. Kalous [-] , V. Číž [-] , J. Miksa [-]

FK Hvězda Cheb
J. Šneberger [-] - J. Větrovec [-] - - M. Dočekal [-] - R. Liguš [-] , M. Kaciašvili [-] (69. P. Lhotský [-] ) , J. Kraclík [-] , L. Macháček [-] , R. Žídek [-] , D. Mácha [-] , D. Pěček [-] , J. Netrval [-] (81. J. Klepáček [-] )

ŽK: 32. D. Dudešek , 69. V. Číž - 31. D. Mácha , 68. J. Větrovec . ČK: 79. J. Miksa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pešek Pavel - PACHTOVÁ Michaela, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.