2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín si poradil s Halží


Branky


0

Černošín o víkendu čekal složitý zápas s Halží. Bylo jasné, že to bude hodně vyrovnané utkání. A také, že bylo. Rozhodovalo štěstí. Toho měl nakoenc o trochu více Černošín, který dokázal v závěru přidat rozhodující branku, která mu zajistila výhru 2:1 a s ní i tři kýžené body. V tabulce tak už na Halží ztrácí už jen stři body a je osmý. Halže je sedmá. Oba ale může ještě v neděli atakovat lačná Přimda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín využil jedné ze svých šancí

V první půli se diváci fotbalem museli bavit. Oba týmy nijak výrazně neřešily sovu defenzivní činnost a hrálo se hodně otevřeně. Hra se přelévala v celkem vysokém tempu z jedné strany na druhou, ale žádné velké akce diváci neviděli. Na gól se tak muselo velmi dlouho čekat. Černošínu se ale nakoenc podařilo vsítit dříve, když se v závěru poločasu prosadil Karel Kříž. Bylo jasné, že první branka by mohla být důležitá, a tak se Halže ještě snažila v rychlosti vyrovnat, ale to se jí nepodařilo. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0.

Tempo výrazně kleslo, diváci se nudili

Oba týmy se vyskovým tempem v první půli asi unavili a ve druhém dějství už se jim příliš nechtělo na podobný styl zápasu navazovat. Zápas se tak spíše dohrával mězi šestnáctkami za velmi rozpačitého výkonu obou týmů. Dělalo se i hodně chyb, takže šance nakoenc byly a možná i větší. Zejména Černošín zahodil minimálně dvě velké šance. V šestašedesáté minutě na to doplati, když neuhlídal René Mrenku, který se postaral o vyrovnání. Pak už oba týmy hlavně bránily, aby si udržely alespoň bod. Černošín oěpt zahodil jednu velkou šanci, ale i Halže mohla rozhodnout. Nakonec ale měl v závěru více štěstí Sokol, když se pdoařilo vsítit rozhodující branku klíčovému kanonýrovi, Dominiku Bláhovi. Halže už zareagovat nedokázal, a tak v Černošíně nakonec jen těsně padla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: V první půli to bylo z obou stran celkem dobré, hrál ose nahoru, dolů. Ve druhé půli už to žádný velký šlágr nebyl. Spíše se to jen dohrávalo a diváci se určitě bavit nemohli. Nějaké šance sice byli, ale nevyužívaly se. Bylo to spíše o štěstí, a toho jsme v závěru měli více my. Ale žádná sláva, žádná podívaná to nebyla.

TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - J. Kubovský [-] (46. L. Melich [-] ) , R. Havel [-] , T. Klepsa [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Petrovič [-] , K. Skoumal [-] (74. J. Panuška [-] ) , T. Vondraš [-] , K. Kříž [-] - J. Solový [-] , P. Černý [-] (35. D. Bláha [-] )

TJ Čechie Halže
Z. Božek [-] - T. Ježdík [-] , K. Horák [-] , T. Vávra [-] - J. Korda [-] , L. Lazorka [-] - R. Mrenka [-] - J. Strouhal [-] (46. T. Kaizler [-] ) , L. Kormoš [-] , D. Karmazin [-] , L. Kormoš [-]

ŽK: 53. K. Kříž - 42. R. Mrenka , 67. T. Vávra , 75. L. Kormoš . ČK: 78. K. Kříž - 88. T. Vávra .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - PECHMAN Marek (N), BEDECS Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.