2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naopak Blatnice se trápí a není daleko od kalných vod


Branky


0

Mladoticím stačil první poločas na to, aby se držely v boji o postupové příčky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šiml s Novotným nastolili ráz poločasu

Doslova ,,kopa" diváků sledovalo další zápas Mladotic v honbě za body do bojů o postupové příčky. A domácí hráči je rozhodně nechtěli zklamat a pustili se do zápasu s tempem hodným jejich postavení v tabulce. Gólově se pak prosadili po dvaceti minutách, skóroval Ondra Šiml. Další šance se postupně vytvářely na obou stranách, ale žádná brankou neskončila. Ještě než se šlo do kabin poslal nakonec domácí do trháku Petr Novotý - 2:0. 

Tři body po nervózním závěru zůstaly doma

Ve druhém poločase potřebovali něco změnit hráči Blatnice a v celku se jim to i dařilo. Oproti první půli byli více na míči a dokázali ho i déle udržet. Odměnou jim za to byl kontaktní gól Liškutina po pět a šedesáti minutách. Hosté se tlačili za vyrovnáním a domácí naopak chtěli výsledek alespoň udržet, ne li navýšit vedení a dle toho to i na hřišti vypadalo. Ovšem navrch měly obrany a na stavu se již nic neměnilo.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Sebránek [-] (86. J. Kučera [-] ) , P. Novotný [-] (87. P. Hajžman [-] ) , T. Randa [-] , P. Krejčí [-] , T. Kučera [-] , R. Kučera [-] , O. Krofta [-] , O. Šiml [-] , P. Berka [-] , O. Jánský [-] (80. V. Houdek [-] )

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - D. Rubáš [-] , D. Tětek [-] , M. Stehlík [-] , J. Rolník [-] , J. Pechler [-] , P. Liškutín [-] , D. Kojnok [-] , J. Hošťálek [-] , M. Greif [-] , J. Fišer [-]

ŽK: 30. D. Rubáš , 32. P. Filip .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - HAUZNER Jiří (N), ŠTÝS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.