0:2
(0:0)
50. M. Bruml
55. T. Brabec (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 10:15

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice dál plní roli černého koně soutěže


Branky


50. M. Bruml , 55. T. Brabec (vl.)
0

Chotěšov si poslední dvě kola poradil s velmi těžkými soupeři. Nejprve doma zdolal Žinkovy a týden na to zaskočil Nepomuk. Předenice si v posledním kole zastřílely proti Radkovicím a tak šly do zápasu v dobrém rozpoložení. První půle byla odobou týmů dobrá, branky ale nepřinesla. Na ty se čekalo až do druhého poločasu. Obě padly do sítě domácích a Předenice tak dál stíhají čelo tabulky. Chotěšov svou kůžu ale nedal lacino a předvedl bojovný výkon. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě šance

První poločas byl vyrovnaný. Hrálo se především uprostřed hřiště, když už se nějaký tým dostal do zakončení, chyběla přesnější koncovka. v 29. minutě musel kvůli zdravotním problémům odstoupit Jan Kadlec a nahradil ho Martin Bruml. Už pár vteřin po svém příchodu vybojoval balon u lajny a postupoval na branku. Jeho střela překonala i brankáře ale zastavila se o tyč. V dalších minutách se hostům povedlo skórovat. Jejich radost ale zastavil zvednutý praporek asistenta rozhodčího. V poslední minutě prvního poločasu zahrozil i Chotěšov. Miloslav Karban postupoval sám na bránu hostí. Tváří v tvář Šátrovi ale selhal. Do šaten se tak šlo bez branek.

Zvýšená aktivita hostů

Předenice v druhém poločase zařadily vyšší rychlostí stupeň a přehrávaly domácí. Přicházely i šance, aleš Fischer byl ale pozorný a držel čisté konto. Chotěšov hrozil spíše z brejků. Žádný z nich ale nepřetavil v gól. V 50. minutě poslal David Procházka parádní balon mezi obránce na Martina Brumla. Ten postupoval sám na brankáře a i s trochou šťěstí poslal hosty do vedení. Za dalších pět minut se do balonu opřel kapitán Předenic Tomáš Kadlec. Střelu nešťastně tečoval jeden z obránců a Fischer byl bezmocný. Chotěšov potom zabral. Dokázal svého soka zatlačit před vápno. Ve dvou vyložených šancích ale střelci selhali a všechny body si tak odvážejí hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Mám takové rozporuplné pocity. Od kluků to byl odmakaný zápas ale narazili jsme na hodně kvalitního protivníka. Který nás svým nasazením a svým pohybem donutil k chybám. První poločas byl vyrovnaný s velkou šancí na obou stranách. Hosté nastoupili do druhé půlky ještě aktivněji a přehrávali nás. Donutili nás k chybám po kterých padly dvě branky. Klukům nejde moc vytknout. Chyby tam byly ale nasazení bylo od všech dobré. Soupeř byl šťastnější, lépe si poradil v koncovce."

TJ Předenice
Martin Bruml( hráč TJ Předenice): "Podle mě vyrovnaný zápas, kdy jsme měli více štěstí v koncovce. Chotěšov byl velice nepříjemný soupeř a byl to pro diváka určité pěkný kombinační fotbal."



Sestavy


TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - M. Brabec [-] (43. L. Ondruš [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] (60. P. Eret [-] ) - A. Kavka [-] (64. J. Schamberger [-] ) , M. Vítek [-] , S. Durkoš [-] , L. Vebr [-] - V. Bednář [-] , M. Karban [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] (64. M. Zelenka [-] ) , D. Procházka [-] , R. Jirák [-] - T. Kadlec [-] , J. Kadlec [-] (29. M. Bruml [-] ) , J. Mašek [-] , V. Frank [-] (46. J. Sloup [-] ) , P. Kvídera [-] (89. F. Kozel [-] ) - J. Bernášek [-] (75. T. Pech [-] ) , D. Kasl [-] -

Hráči zápasu: M. Vítek - T. Kadlec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - PAŠEK Milan (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.