Zavidov i bez hráčů na střídání vydřel v Jesenici tři body


Branky


33. V. Fiala - 44. A. Kraus , 75. J. Klouček
0

Týmy ze středu tabulky sehráli v sobotu utkání na hřišti Jesenice. Zavidovští dorazili pouze s jedenácti hráči, ale díky bojovnosti se jim podařilo tři body z venku odvést. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Petr Čech: "K zápasu do Jesenice jsme zajížděli zase v různě postavené sestavě a jen v 11 lidech. Na lavičce byl jen Z. Nágl (53 let) a já (bohužel týden po sundání sádry). Hráči celý zápas odmakali na 110%. Ve 12 min jsme přišli o Matěje Zudu, který zastavil útok domácích a dostal červenou. Naštěstí se kluci semkli a jejich výkon domácím dělal velký problémy. Do šaten se šlo v poločase za stavu 1:1. Druhý poločas byl od vápna k vápnu, jediné vzrušení přišlo při nařízené penaltě proti nám. Maty Štiller ale penaltu chytil a my následně trestali po přímém kopu. Na konci zápasu ještě měli domácí tři 200% šance, ale náš brankář je vychytal a zaslouženě tři body patří Zavidovu. Děkuju všem hráčům za odvedené výkony během podzimu a věřím že na jaře budeme pokračovat. Teď už jenom na dokopnou :-)"



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brda Jan - PFEJFER Josef (N), KLICH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.