Ani bouře v kabině nepomohla. Poslední místo podzimní tabulky patří Janovu


Branky


0

Poslední podzimní kolo odpovědělo na otázku, kdo bude přes zimu držet roli "černého Petra". Domácí Janov opět nedokázal proměnit ani jednu z šancí, a tak s pouhými čtyřmi body uzavírá tabulku Okresního přeboru. Vedení a hráči boudou mít celou zimní pauzu rozhodně o čem přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V souboji celků ze dna tabulky šlo o pomyslných šest bodů. Hosté ze Senomat na tom před posledním kolem byli jen o chlup lépe než domácí. Berani doposud vyhráli pouze jediné utkání, když začátkém září porazili Lišany. Další dva body vydolovali až minulý víkend v utkání proti prvnímu celku soutěže - Městečku. Favorita se jim povedlo zaskočit a udolat ho na penalty.   

 

Janov má svoje tři body s ještě o týden starším datem "výroby". Hned ve druhém kole porazil Lány a od té doby je bodově až na remízu proti Lišanu na suchu. 

 

Prvních patnáct minut diktovali tempo hráčíi Janova. Ale opět to byla stará známá pohádka. Ofenziva Janova jednoduše nešlape a i v posledním zápase podzimu zůstalo jen spálených šancí. 

 

A přišel tedy trest. V 15. minutě si zcela osamocený Špindra naskočil na dobře kopnutý roh a poslal Senomaty do vedení.  "Soupeř se snad musel při první brance v našem pokutovém uzemí bát, kolik tam měl prostoru," nechápal nedůslednost janovské obrany Tomáš Kinter. 

 

První gól se ukázal být zlomem utkání protože po něm bylo na hřišti prakticky jedno mužstvo. A nebýt skvělého Kopáčka v brance domácích mohl poločas skončit mnohěm větším rozdílem.

 

Po bouřce v kabině se Janov ještě na začátku druhého poločasu zvedl. Středová řada zjednodušila hru a posílala kolem obránců Senomat přízemní kolmice na rychlonohé útočníky. Jenže střelecký prach v Janově vyschnul. Kromě jedné povedené střely Konvalinky z toho nic nebylo a senomatský Kučaba v bráně si nepřipsal žádný další zásah.

 

Mizerii v útočné fázi potvrzují i slova vedoucího mužstva Tomáše Kintera. "V dnešním zápase o chvost tabulky jsme opět bohužel nedokázali vstřelit soupeři ani jednu branku a bez těch bohužel body nejdou získat."

 

Zvěrečný křečovitý tlak domácích přinesl už pouze jednu nastřelenou tyč. Senomaty si těsnou výhru pohlídaly a vezou si domu velice důležité tři body. 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter (vedoucí mužstva): "Na těžkém terénu hráli naši hráči na hranici svých možností. Prvních patnáct minut jsme byli lepší a dostali jsme se i do několika slibných šancí, které ale zůstaly díky naší nemohoucnosti nevyužity. Po vedoucí brance převzali iniciativu hosté ze Senomat. Nemít v bráně čarujícího Kopáčka, byl by brankový rozdíl mnohem větší. V druhé půli se po bouři v kabině hra vyrovnala, ale naše koncovka je opravdu více než žalostná. V závěru jsme vsadili vše na jednu kartu a pokusili jsme se alespoň o vyrovnání. Z tlaku jsme ovšem vytěžili pouze jednu tyč."




Počet diváků: 35. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠMÍD Rudolf, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.