Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroučová si přijela do Mutějovic pro debakl


Branky


0

V posledním kole podzimní části soutěže přivítali Chmelaři na svém hřišti soupeře z Kroučové. Ukazatel skóre informoval na konci utkání o jednoznačné výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v 6. minutě otevřel skóre Staněk. Poté byl na chvíli klid, než přišla smršť dalších gólů. Ve 26. minutě skóroval Frühauf, kdy po centru Lukáše Roubíka hlavou přesně umístil do branky Tomeše. Hosté se nestačili ani vzpamatovat a hned v další minutě inkasovali další ránu od Staňka, který vystihl správný okamžik a dloubáčkem přehodil gólmana, 3:0.

 

Posléze se přidal další kanonýr, Petr Sajner, který přispěl dalším gólem. Do poločasu upravil skóre ještě L. Roubík, 5:0. Mutějovičtí talk šli do kabin s klidnou hlavou.

 

S jistými obavami však nastoupili do druhého poločasu, jelikož začátky druhé části utkání dělaly Chmelařům během podzimu problémy. Nyní tomu tak nebylo. Svou převahu dokázali domácí i v druhém poločase a hattricku v utkání dosáhl L. Roubík, který skóroval přesnými trefami v 72. a 79. minutě. Hosté se nezmohli vzdorovat, a tak skóre uzavřeli opět domácí, kdy mladý útočník Sattler vstřelil 8. branku tohoto utkání. Dokopnou si tak zpříjemnilo domácí mužstvo.



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - L. Kapoun [-] , O. Frühauf [-] , T. Čuda [-] , P. Sajner [-] , M. Staněk [-] (46. R. Sattler [-] ) , T. Roubík [-] , L. Roubík [-] , J. Melč [-] , J. Křikava [-] (61. P. Roubík [-] ) , J. Jůna [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Tichý [-] (8. A. Mildorf [-] ) , J. Husák [-] , R. Janek [-] (77. J. Husák [-] ) , T. Bohatý [-] , P. Mindžak [-] , J. Vančura [-] , J. Kováčik [-] (80. P. Štěpán [-] ) , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] (46. M. Kiss [-] ) , J. Škuthan [-]

ŽK: 69. L. Roubík - 41. J. Škuthan , 47. M. Kiss , 55. J. Kováčik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špidra Marek - ŠMÍD Rudolf, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.