Utkání v Zavidově nabídlo divákům všechno


Branky


4. A. Kraus , 15. P. Čech ml. , 25. D. Žďánský , 28. V. Geier , 52. B. Koch (vl.) , 73. A. Špička , 85. P. Čech ml. - 36. J. Číhař , 38. S. Rous
0

V mrazivém nedělním dopoledne přivítali Zavidovští na svém hřišti rakovnickou Olympii. Diváci byli svědkem utkání plného branek, ale i ztráty nervů některých hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání to bylo velice pohledné. Šance střídala šanci a kdyby byl stav po první půli 6:6, nikdo by se nemohl divit. Jenomže zatímco Olympie svoje možnosti zahodila, Zavidov byl nadmíru produktivní a většinu svých příležitostí dokázal proměnit. Nejdříve se trefil hned ve 4. minutě A. Kraus, poté P. Čech ml., ve 25. minutě Ždánský a když po minele brankáře B. Kocha vstřelil Geier gól na 4:0, vypadalo to na jednoduchou výhru domácích. Ti se i nechali lehce ukolébat a po velkém zaváhání jejich obrany nabídli Číhařovi možnost jít sám na brankáře, 4:1.

 

Po chvilce vstřelil další gól hostů Rous a vše bylo rázem jinak. Druhá půle nabídla téměř totožný scénář jako ta první. Hosté se dostali do několika šancí, ale neproměnili, načež domácí trestali. Nejdříve si v 52. minutě opět vybrala smolnou chvíli fotbalová legenda B. Koch, když po špatné komunikaci s obráncem skončil centr překvapivě v síti, 5:2. V 73. minutě vstřelil svůj první gól v utkání Špička.

 

Za stavu 6:2 ztráceli někteří hráči hostujícího celku nervy a na hřišti to začalo jiskřit. Vše vyvrcholilo po velmi nebezpečném zákroku Rouse, jež putoval předčasně do sprch. Spolu s ním dostal červenou kartu ale i Vitner za strčení do zmíněného hříšníka. "Rozhodčí špatně situaci posoudil, když měl červeným kartónkem ocenit i J. Číhaře, který chytil jednoho ze zavidovských hráčů pod krkem", poznamenal hráč zavidovského týmu.

 

Po vyloučení se ale urkání poměrně uklidnilo. Těsně před koncem po individuálním uvolnění navýšil skóre ještě P. Čech ml. a dal výsledku finální podobu 7:2. Kdo zavítal na nedělní zápas, musel se bavit, protože tento zápas, snad krom příznivého počasí, obsahoval všechno.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špidra Marek - KUČERA Jiří, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.