Slabá koncovka Lán se odrazila na výsledku


Branky


0

Do utkání v Jesenici vstoupili lépe domácí. Lánští nakonec dokázali srovnat, ale mnoho vyložených šancí zůstalo nevyužitých.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 6. minutě padl první gól utkání. Po Švigárově obrané hlavičce se dostal balón k V. Fialovi a ten přesnou střelu umístil ke vzdálenější tyči. První poločas začala lépe Jesenice, ale Lány zbraně rozhodně nesložily. Vstřelit branku se jim však nepodařilo, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0.

 

Když už to vypadalo, že hosté nepromění ani jednu z vyložených šancí, podařilo se jim vyrovnat. V 77. minutě odražený balón z rohového kopu zavěsil Loskot do horní části branky nechytatelnou střelou. Za nerozhodného stavu se šlo na penalty, po kterých si dva body zasloužili domácí.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka: "Do Jesenice jsme vyrazili oddřít co nejlepší výkon. Bohužel výsledek tomu nenapovídá. Utkání jsme jasně ovládli a Jesenici přehráli. Naší nejslabší stránkou je koncovka. Měli jsme minimálně 10 vyložených šancí a dokázali jsme proměnit pouze jednu. V koncovce jsme měli prostě smůlu. Jesenice měla silných pouze prvních 15 minut, kdy jsme nebyli sjednoceni a špatně zformováni. Kdyby utkání skočilo naší výhrou v základní hrací době, tak se nemohl nikdo divit. Musíme ale zlepšit koncovku."



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - V. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , D. Casas [-] , P. Kotek [-] (78. L. Jambor [-] ) , J. John [-] , F. Horvát [-] , J. Mutínský [-] , M. Kohout [-] (30. D. Kapoun [-] ) , P. John [-] , P. Altman [-] (65. Z. Fiala [-] )

SK Lány
L. Novák [-] - D. Švigár [-] , M. Humr [-] , J. Loskot [-] - I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] , L. Mocsonoky [-] (78. J. Krátký [-] ) , J. Matějka [-] - L. Švolba [-] , M. Reichl [-] , O. Humr [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: TITLBACH Marek - PFEJFER Josef (N), KOSÁR Tibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.