Zodpovědný výkon hostů jim k výhře nestačil


Branky


0

Sparta zajela k dalšímu utkání OP na hřiště vedoucího mužstva Ohnivec Městečko. Přestože utkání nepřineslo mnoho branek, divákům se muselo líbit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání i průběh prvního poločasu patřil po mírné převaze domácímu mužstvu, které si vytvořilo i několik brankových příležitostí. Hosté hráli odpovědně v obraně a podnikali rychlé protiútoky. Když už se zdálo, že první poločas skončí nerozhodně, vystřelil ve 44. minutě domácí kanonýr P. Šnídl na branku Dudy. Nepříliš tvrdou střelu, ale umístěnou na delší tyč a přivedl domácí Ohnivce do vedení 1:0.

 

Druhý poločas byl obdobou prvního jen s tím rozdílem, že optickou převahu získávali hosté, ale bez brankového zakončení. Domácí rovněž v druhé části nepřekonali výborně chytajícího brankaře Sparty a tak skončil zápas těsným a zasloužením vítězstvím domácího mužstva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "I přes prohru naši hráči předvedli dobrý a zodpovědný výkon bohužel s minimem brankových šancí. Zápas se musel přítomným divákům líbit a naše mužstvo předvedlo, že fotbal umí. Rozhodla větší zkušenost domácího mužstva."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sixta Jakub - BESTAJOVSKÝ Pavel (N), KLECANDA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.