Senomatským se potřebné body urvat nepodařilo


Branky


0

Na hřiště Olešné zavítal tým z konce tabulky - Senomaty. Přestože nastoupili domácí k utkání s několika změnami v sestavě vynucenými různými okolnostmi, podařilo se jim zaslouženě zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný úvodutkání přinesl krom seznamovacího oťukávání jen několik centrů na každé straně, kvůli předchozímu faulu Karase neuznanou branku Poláška a střelu Telváka do středu branky. Ve 12. minutě poslal 40 metrovým pasem T.Vodrážka do úniku Procházku, který byl nemilosrdně sražen posledním hráčem soupeře, a tak rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s naprostým přehledem proměnil T. Vodrážka dělovkou do středu branky, 1:0. Nadějnou standardní situaci provedl ve 23. minutě opět T. Vodrážka, ale míč skončil nad Rácovou brankou.

 

Hosté se spoléhali výhradně na dlouhé nákopy směrované na Havla, který míče prodlužoval na hrotové útočníky. Nejnadějnější akci Senomatských v prvním poločase vyřešil ve 27. minutě včasným vyběhnutím Fiedler, když skluzem odvrátil míč před dobíhajícím Máchou. Ve 34. minutě přišla druhá branka.T.Vodrážka přesnou přihrávkou našel Procházku, ten z první přiťukl míč Poláškovi, který vnikl do vápna, obešel stopera a levačkou poslal míč přesně ke vzdálenější tyči, 2:0. V závěru poločasu se neujal žádný ze střeleckých pokusů domácích, k brance nevedl ani žádný z centrovaných míčů hostů, a tak se šlo do kabin za dvoubrankového vedení celku Olešné.

Do druhé půle nastoupili domácí s vědomím slibného vedení a obeznámeni s povedeným představením hostů ve druhé půli minulého utkání s Mutějovicemi. Přesto ve 49. minutě nechybělo Havlovi mnoho, aby snížil. Po rohovém kopu hlavou mířil těsně mimo branku Olešné. Lépe se vedlo v 53. minutě na druhé straně Poláškovi. Kandler vyvezl míč z vlastní poloviny, na hranici šestnáctky jej předal Poláškovi, ten se vyhnul oběma stoperům a v tísni poslal míč přesně podél Ráce potřetí do hostující sítě, 3:0. Senomatským nelze upřít snahu, ale to k úspěchu nestačí.

 

Domácí si vytvořili ještě několik velkých příležitostí, ale navýšit skóre se nepodařilo v 63. minutě Procházkovi, který technickou střelou mířil nad branku, ani Kandlerovi, který v 72. minutě po Hlavsově pasu nastřelil z pěti metrů gólmana soupeře. Za hosty se připomněl v 76. minutě únikem Mácha, ale míč si v rozhodující fázi ukopl a Fiedler měl snadnou práci. Pět minut před koncem utkání nastřelil po Karasově centru Sládek hostujícího stopera a odražený míč poslal mimo pravou tyč. Senomaty mohly v závěru snížit Kodešem, ale také on si na poslední chvíli míč ukopl a pro Fiedlera nebyl problém mu ho sebrat.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal: "Musím přiznat, že z dnešního utkání jsem měl větší obavy. Hostům teče do bot, nacházejí se na chvostu tabulky a čekal jsem, že se o body poperou s větší vervou. My jsme utkání odehráli velmi zodpovědně odzadu a myslím, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - IVANČÍK Kamil (N), KARNOLD Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.