3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chmelaři nastoupili na domácí pažit v silné sestavě


Branky


0

Sparta zajížděla k dalšímu utkání OP na hřiště chmelařů do Mutějovic. Mužstvo, které bylo jěště vloni účastníkem krajské soutěže se představilo v nejsilnější sestavě v letošním ročníku. To také vedlo k jeho vítěztsví přestože se pohybuje ve spodní části tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut byli aktivnější domácí hráči, kteří zásluhou rychlonohým útočníků Sajnera a Staňka neustále zaměstnávali obranu hostů. Ti podnikali jen ojedinělé protiútoky, které neohrozili brankáře Aksamita. Hrál se celkem pohledný fotbal z obou stan, mladý tým Lužné hrál aktivně a do vylozenych šancí domácí nepouštěl. Sparta odolávala až do 35. minuty, kdy v rozmezí pěti minut padly dva góly do sítě hostů. O první gól se postaral Bradáč, kterého našel aktivní Sajner před brankou a ten ve skluzu dopravil míč do branky. Na 2:0 zvýšil Sajner, který utekl od půlicí čáry a své sólo zakončil nekompromisně k tyči. Tímto výsledkem skončil první poločas.

 

Ve druhé polovině utkání musel hostující trenér vystřídat pro zranění dva klíčové hráče. Ihned po rozehrávce velmi dobře hrající M. Bradáč nacentroval a na Sattlera čekala úplně prázdná branka, do této chvíle sám neví jak to nemohl proměnit. Netrvalo však dlouho a Sparta inkasovala třetí branku. v 55. minutě brankář Lužné vyrazil míč na hranici vápna k nohám Staňka, ten obloučkem přehodil všechny a míč zapadl do branky. Poté se osmělili i hosté, kteří v závěru snížili brankou Šnajdra na konečných 3:1. Domácí vyhráli zaslouženě, a tak skončila série šesti vítězství na straně Sparty.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ FK Chmel Mutějovice
Jan Křikava: "Věděli jsme, že Lužná je mladý ambiciózní tým, který se snaží hrát fotbal což by nám mělo vyhovovat. Dobře jsme kombinoval a rychlost útočníků Sajnera se Staňkem dělala obraně problémy. Oproti minulému zápasu se nám podařilo proměnit šance a zaslouženě jsme vyhráli."

TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "Domácí vyhráli zcela zaslouženě, celý zápas působili fotbalovějším dojmem, měli asi větší touhu po vítězství než naše mužstvo. Musíme se co nejrychleji oklepat z této porážky a soustředit se na další těžký zápas proti Olešné."



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - R. Sattler [-] (58. T. Čuda [-] ) , P. Bradáč [-] , M. Staněk [-] (83. J. Borský [-] ) , P. Sajner [-] (75. M. Rosa [-] ) , T. Roubík [-] , L. Roubík [-] , J. Křikava [-] , L. Kapoun [-] , J. Jůna [-] , M. Bradáč [-]

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - D. Kopernický [-] , P. Mezei [-] (46. J. Špička [-] ) , R. Grill [-] - S. Fronk [-] , P. Ambrůžek [-] , R. Pokorný [-] (57. J. Sláma [-] ) , A. Mašek [-] - R. Šnajdr [-] , P. Drenko [-] - D. Vejvoda [-]

ŽK: 9. P. Sajner , 39. P. Bradáč - 64. J. Špička , 66. P. Drenko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - STROUHAL Jiří, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.