Posílený Zavidov přehrál Janov. Za tři body ale zaplatil zraněním dvou hráčů prvního týmu


Branky


0

Individuální chyby soupeře a větší fotbalovost na straně domácích fotbalistů znamenaly čtyři branky v síti Janova. Výsledkově přesvědčivá výhra se ale nerodila lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohled na soupisku už před utkáním napověděl, že fotbalovost bude tentokrát na straně domácích. Zavidov do zápasu nominival i hráče prvního týmu a s jejich pomocí se od začátku tlačil před bránu hostů.

 

Nelibě to nesl předevšim vedoucí janovského týmu. "Je smutné, když takový tým jako Zavidov nemá hráče pro své béčko a k zisku bodů používá hráče prvního mužstva, kteří jsou fotbalově úplně jinde. A regule herního řádu to povolují," pozastavil se nad posílením soupeře Tomáš Kinter

 

Skóre otevřel v šestnácté minutě Plincner a nebýt dobrých zákroků Kopáčka v bráně hostů, mohl Janov po dvaceti minutách prohrávat i větším rozdílem. Jenže pak začala platit na fotbalovost domácích rázná hra janovských fotbalistů a to pomyslné jazýčky vah na dlouhou dobu srovnalo.

 

Důraz Janova pocítil na vlastní kůži i Ondřej Krejza. Po výletu  do šestnáctky hostů a následném ostrém zákroku ze 22. minuty musel hřiště opustit. "Ve vápně jsem chtěl vystřelit a na stojnou nohu mi přilítnul skluz, ze kterého mám oteklý kotník a nemůžu vůbec chodit. Rozhodčí mi navíc ještě odpískal útočný faul," kroutil hlavou nad situací z prvního poločasu zavidovský záložník.

 

Další změnu skóre tak zařídil až deset minut po přestávce Žďánský. Ten využil jednu z dalších chyb hostujících hráčů a druhou brankou konečně přinesl více klidu na kopačky Zavidova.

 

Janov se pak přeci jen pokusil o otevřenější hru, ale kontaktní branka nepřišla. Naopak na druhé straně se prosadil závěru Milan Polák a brankami z 85. a 89. minuty stanovil konečné skóre na 4:0.

 

S bojovným výkonem svých fotbalistů byl nakonec i přes prohru Tomáš Kinter spokojen a snažil se v něm najít alespoň pozitivní prvky do dalších zápasů. " Ač tomu výsledek na první pohled nenapovídá, myslím, že jsme drželi se soupeřem krok. Hráči Zavidova byli ale produktivnější a efektivně se jim povedlo využít námi nabídnuté šance. Zkusíme zapomenout na tento zápas a budeme se soustředit na příští týden. Doma hostíme dalšího s favoritů - Kněževes a urvat v tomto derby alespoň bod by pro nás mělo cenu zlata"

 

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech: "Za prvních pětadvacet minut to mohlo být klidně 3:0. Janov místo fotbalu ukázal jen tvrdé zákroky, což dokládá i nucené odstoupení Ondry Krejzy a další naši hráči mají šrámy z tvrdých kontaktů. Naštěstí se nám povedlo proměnit několik šancí, zápas jsme dotáhli do vítězného konce a zaslouženě vyhráli."

Sokol Janov
Tomáš Kinter: "K dnešnímu zápasu se nemá snad ani cenu vyjadřovat. Je smutné, když takový tým jako Zavidov nemá hráče pro své béčko a k zisku bodů používá hráče prvního týmu, kteří jsou fotbalově úplně jinde. Pak to bohužel dopadá tak, jako dnes, kdy se jim dva hráčí A mužstva zraní a zcela jistě jim budou chybět v dalších utkáních krajské A třídy. I tak si myslím, že ač tomu výsledek nenapovídá, drželi jsme se soupeřem krok, utkání bylo herně vyrovnané a při pokusu o dotažení skore jsme v závěru dvakrát inkasovali."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - VODRÁŽKA Tomáš, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.