Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolná branka ze samotného závěru utkání připravila Kněževes o tři body


Branky


0

Sobotní utkání na hřišti Kněževse, která poměřila síly s Městečkem, skončilo remízou. Ta se urodila doslova za pět minut dvánáct a šťastnější tým tak musely určit až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání oba týmy vstoupily nervózně a prezentovaly se jen podprůměrým herním projevem. Nespočet nepřesných akcí na obou stranách, a z toho pramenící souboje dodávaly, dávaly zápasu alespoň patřičnou jiskru. Nestranný divák si tedy, když už nic jiného, užil pořádné nasazení.

 

S přiostřenou hrou emoce jak to tak bývá sílily a bylo znát, že ani jeden tým dnes nehodlá spoléhat na žádné technické "finesy". Poločas skončil po několika neproměnných šancích na obou stranách smírně 0:0.

 

Do druhého poločasu vstoupili Ohnivci lépe a snažili se průběh utkání strhnout na svojí stranu. Ofenzivní hrou se však otevírala zadní vrátka pro domácí tým. Po varováních v podobě rychlých brejků Kněževse přišel trest. V 79. minutě šel sám na gólmana Procházku Holeček a poslal domácí do vedení 1:0.

 

Městečko však zbraně nesložilo a jeho hráči bojovali až do posledního hvizdu. Kněževeští začali hru takticky kouskovat a snažili se udržet výsledek 1:0, což se jim málem i podařilo.

 

 

Jenže v 90. minutě si postavil míč Chládek ke standardní situaci kousek za půlící čarou a vyslal dlouhý balón přímo na branku. Kněževeský Lenner v brance nešťastně podklouzl a bylo srovnáno. Ani ne za půl minuty od vyrovnávacího gólu rozhodčí zápas ukončil a šlo se na penalty.

 

Po páté sérii byl stav 3:3 a přišla náhlá smrt. Zodpovědnost na sebe vzal brankář hostů Procházka. Nejprve sám proměnil pokutový a když nad jeho hlavou zazvonilo následně břevno, kde skončil pokus Kneževeských, bylo rozhodnuto. Ohnivci si odvezli dva cenné body z Kněževse.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUČERA Jiří - TICHÝ Martin, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.